Iulius Mall Cluj te trimite la Electric Castle, UNTOLD sau Sziget Festival

de | | 2 Minute

Iulius Mall Cluj te trimite la Electric Castle, UNTOLD sau Sziget Festival

 Îţi doreşti să trăieşti experienţa celor mai tari festivaluri ale verii? Acceptă provocarea! Demonstrează că eşti fan adevărat şi Iulius Mall te premiază cu abonamente la Electric Castle Festival, Untold Festival sau Sziget Festival. Eşti candidatul perfect dacă muzica îţi curge prin vene!
Începând de vineri, 22 mai 2015, Iulius Mall Cluj dă startul la distracţie şi lansează Playlist Challenge, competiţia care îţi aduce abonamente la cele mai tari evenimente ale momentului. Dacă eşti fan al marilor trupe de pe afişele festivalurilor verii, ai şanse mari să le asculţi muzica live. Înscrie-te la InfoPoint Iulius Mall Cluj în perioada 22 mai – 6 iunie, pe baza unui bon de cumpărături de minimum 100 de lei, şi demonstrează că ştii muzica artiştilor preferaţi.
Ce trebuie să faci? Programează-te la o sesiune de concurs, în intervalul orar 16.00 – 19.00, în perioada campaniei, şi alege festivalul la care îţi doreşti să mergi. Vei avea la dispoziţie trei minute să recunoşti cât mai multe piese aparţinând headliner-ilor de la festivalul ales şi să strângi punctajul care te va duce în finală. Primii 20 de concurenţi care vor oferi cele mai multe răspunsuri corecte pentru Electric Castle Festival, primii 20 cu cel mai bun punctaj pentru Untold Festival şi cei din top patru pentru Sziget Festival vor participa la marea finală, de pe 6 iunie.
Pentru fiecare festival, finaliştii vor concura câte doi, cel care recunoaşte cele mai multe melodii câştigând direct un bilet la evenimentul preferat. Astfel, după participarea la Playlist Challenge, 10 clienţi Iulius Mall Cluj vor fi premiaţi cu abonamente de o persoană la Electric Castle, alţi 10 participanţi vor câştiga abonamente la Untold Festival şi încă doi câştigători vor pleca la Budapesta, împreună cu cineva drag, pentru o experienţă de neuitat la Sziget Festival.
În plus, fiecare participant va primi o băutură energizantă, iar cei mai buni 20 de concurenţi care intră în topul zilei din vor câştiga un Shopping Bag de Festival, în model unicat, realizat 100% din materiale reciclate.