Merită să externalizezi întreținerea birourilor unei firme de curățenie?

de | | 2 Minute

Merită să externalizezi întreținerea birourilor unei firme de curățenie?

Menținerea biroului curat este importantă pentru confortul angajaților și creșterea randamentului de lucru. Operațiunile de igienizare, regulat executate, pot proteja dispozitivele electronice și pot mări durata acestora de exploatare. Imprimantele, computerele, scanerele și celelalte echipamente își pierd performanța din cauza acumulărilor de praf. Un spațiu de birou îngrijit și ordonat este și vitrina unei companii, convingând clienții că echipa și activitățile sale sunt bine organizate. Dar sunt mai multe motive pentru care ar trebui să ai grijă de curățenia spațiului de birouri. Iată câteva dintre acestea.

Reducerea costurilor legate de personalul de întreținere

Oricât de extinse sunt oferta și capacitățile oferite de o firmă de curățenie, prețul este adesea factorul cheie care determină disponibilitatea de a colabora. Mulți directori și manageri de companii se întreabă dacă folosirea serviciilor unei companii de curățenie va fi profitabilă pentru ei. De fapt, serviciile de acest tip sunt, cu siguranță, mai ieftine decât crearea unui loc de muncă separat pentru o persoană responsabilă cu aceste sarcini.

Reducerea costurilor igienizare și întreținere prin externalizarea curățeniei către specialiști este influențată și de faptul că firmele profesionale de curățenie folosesc metode certificate și echipamente profesionale, îmbunătățite de-a lungul anilor, dar și produse speciale cu impact de durată.

Ajustarea costului serviciilor de curățenie la nevoile individuale

Costul lunar plătit unei firme de curățenie birouri Cluj specializată depinde de sfera sarcinilor atribuite, de frecvența îndeplinirii acestora, de dimensiunea biroului și de timpul necesar realizării operațiunilor pentru a menține încăperile curate. Prețurile și serviciile pot fi adaptate la nevoile individuale, deci nu vei plăti mai mult.

Serviciile de curățenie sunt adaptate programului de lucru și specificului afacerii

Timpul de curățenie în birou și numărul de sarcini efectuate pot fi ajustate cu precizie la modul în care își desfășoară activitatea compania și chiar la specificul departamentelor sale specifice.

Munca poate fi efectuată ziua sau noaptea, la anumite ore, zile sau în fiecare zi. Curățarea se efectuează o singură dată sau regulat – depinde mult de nevoile și preferințele clientului. Flexibilitatea sus-menționată a serviciilor firmei de curățenie, precum și faptul că programul de organizare și realizare a operațiunilor va fi în concordanță cu caracteristicile afacerii și nu va perturba funcționarea, reprezintă un avantaj indubitabil.

Curățenie eficientă, servicii de nivel înalt și sfaturi profesionale

Specialiștii în curățenie au produse profesionale și aparate de curățenie adaptate condițiilor din clădirile de birouri. Din acest motiv, își îndeplinesc sarcinile atribuite mai rapid, mai eficient și mai precis. Produsele chimice profesionale utilizate garantează nu numai un grad ridicat de igienă, ci și siguranță pentru persoanele care vin în contact cu substanțele pe care le conține.

În plus, echipa de curățenie este bucuroasă să sfătuiască ce lucrări trebuie făcute pentru a se asigura că suprafețele curățate îndeplinesc cerințele de igienă și arată plăcut din punct de vedere estetic.