“Între Antreprenoriat şi Financiar”

de | | < 1 Minute

“Între Antreprenoriat şi Financiar”

Miercuri, 13 mai, ora 17:00, la Cinema Mărăşti, a avut loc prima editie a evenimentului “Între Antreprenoriat şi Financiar”, o sesiune informală de workshopuri, trainninguri şi discursuri motivaţionale, un concept modern gândit de grupul de iniţiativă Din suflet pentru Cluj ce şi-a propus să îmbine aspectele analitice moderne ca şi must have al prezentului în orientare la nivel de mic întreprinzator, cu strategiile financiare şi nonfinanciare ale companiei, evenimentul fiind moderat de Catalin Petcu.
Evenimentul a fost deschis de Cristian Berbece, team leader- ul grupului de initiativa „Din Suflet pentru Cluj”, organizatorul evenimentului care a prezentat motivatiile grupului de iniativa care au stat la baza in implentarea proiectului.
Ovidiu Cimpean, Director in cadrul Primariei Cluj Napoca a vorbit despre 3 proiecte ce vizeaza infrastructura economica in zona: Proiectul TEAM (Tehnologie Antreprenoriat Evolutie si Microintreprindere), Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative si drumul de acces in zona Lomb. In finalul discursului a indemnat tinerii la curaj, asumare de riscuri in dezvoltarea unei afaceri .
Ruxandra Mercea , Director Executiv Transylvania College a oferit un discurs motivaţional despre „Iniţierea unei Afaceri”, folosind puterea exemplului personal.
Crina Fufezescu, fondatoarea companiei de cercetare de piaţă Cribo Work Business a oferit cateva ponturi despre cum să-ţi direcţionezi „Negocierea contractelor spre profit”, sub forma unor studii de caz.
Carmen Nicula, managing partner in cadrul HR4Business a initiat o dezbatere practica si utila vis-a-vis de rolul resurselor umane intr-o companie.
Mark Torok. trainer cu experienţă în PR şi Marketing. fondator al asociatiei Gutenber a explicat pasii strategici in pozitionarea unui produs pe piata.

Bonus, Raluca Igret, reprezentant al Fundaţiei Danis Consulting a expus oportunitatea unică de “Burse Erasmus pentru Antreprenori”, un program de burse pentru mentorat in business-ul international.