Internship în Human Resources desfășurat de AROBS. De ce este util un astfel de program?

de | | 2 Minute

Internship în Human Resources desfășurat de AROBS

Care este rolul unui departament de HR?

Rolul departamentului de HR este important chiar și într-o industrie tehnică precum este cea de software development. Acest departament asigură un mediu de lucru echilibrat și sigur pentru angajații companiei, contribuind la o cultură organizațională sănătoasă, în cadrul căreia angajații se simt valoroși și apreciați. Astfel că, dacă angajații se identifică cu misiunea, viziunea și valorile unei organizații, iar acestea se regăsesc în activitatea lor, acest lucru poate susține în cele din urmă pe termen lung un nivel ridicat de retenție al angajaților.

O nouă oportunitate de creștere pentru cei care doresc o carieră în HR

Pentru persoanele dornice să facă primii pași într-o carieră în domeniul , oportunitățile apar în cadrul uneia dintre cele mai importante companii românești de software development și IT Outsourcing. Începând cu luna noiembrie, AROBS organizează un nou program de internship plătit în departamentul de HR din Cluj-Napoca. Internshipul se adresează celor care își doresc o carieră pe zona de recrutare, și care au studii de licență sau masterat în: Resurse Umane, Psihologie, Comunicare (FSPAC) sau Limbi străine din cadrul Facultății de Litere.

Participanții vor parcurge un program de internship bazat pe conceptul de recrutare și sursare, prin intermediul căruia aceștia vor învăța care sunt metodologiile folosite în acest proces, dezvoltându-și abilități practice. Programul se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni, a câte 4 ore pe zi, iar acesta va necesita prezență fizică a candidaților. Data de limită de aplicare este 10 noiembrie, iar startul propriu-zis va fi din 5 decembrie.

Unul dintre principalele criterii de selecție este constituit de nivelul de cunoaștere a limbii engleze, care e necesar a fi de unul mediu. Cunoașterea limbii maghiare nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Persoanele interesate pot aplica pe pagina de cariere AROBS Junior Academy a companiei, sau prin trimiterea unui CV pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 10 noiembrie.

AROBS Transilvania Software e una din companiile de IT, care activează în zona de Automotive, Life Science, Travel Technology, IoT, Enterprise Solutions, sau HR Management. Aceasta organizează frecvent programe de internship menite să contribuie la dezvoltarea profesională a viitoarelor generații. Informații suplimentare legate despre activitatea companie sau despre programele și oportunitățile de dezvoltare se pot găsi pe website-ul companiei AROBS.


Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.