Internship automotive la Cluj cu beneficii extra

de | | 2 Minute

Internship automotive la Cluj

Peste 80% din participanții internship-urilor devin angajați, colegi și prieteni la AROBS Transilvania Software. Tinerele talente contribuie cu viziune proaspătă, entuziasm și perspective noi la progresul domeniului software development. Ei au oportunități diverse de dezvoltare în funcție de specializarea și dorințele lor. Cel mai recent internship, organizat la Cluj, se adresează studenților cu studii tehnice pe automotive engineering iar aplicările sunt încă deschise până la data de 25 septembrie, 2021. CV-urile pot fi trimise la adresa de [email protected].

Automotive engineering

Studenții din ani terminali de la Universitatea Tehnică sau UBB Mate-Info nivel licență sau masteranzi au oportunitatea să contribuie la progresul tehnologic al industriei de automotive prin proiectele în care vor fi implicați. Verticala de automotive din cadrul AROBS colaborează cu branduri auto de top la nivel internațional, astfel inginerii au șansa să „se întâlnească cu munca lor” în mașinile pe care le conduc.

Embedded C internship

Internship-ul de Embedded C se desfășoară pe o perioadă de 2 luni, începând din data de 18 octombrie. Studenții vor crea proiecte sub ghidajul profesioniștilor din domeniu, timp de 4 ore pe zi. Proiectele special concepute pentru studenți pun la încercare atât abilitățile lor tehnice, cât și cele de comunicare sau muncă în echipă.

Tehnologii folosite în cadrul internship-ului

Software-ul dezvoltat de către studenți în cadrul internship-ului are în vizor următoarele tehnologii / funcționalități.

  • RF communication
  • C under Linux
  • Radar applications
  • Headlights, Intelligent Light System
  • BCM functionalities (heating, diagnosis, various actuators, exterior lights logic)
  • Driving and parking function
  • Car access
  • AUTOSAR

Iar ceea ce privește metodologia de lucru, standardul urmărit este AUTOSAR (Automotive Open System Architecture), arhitectură software deschisă și standardizată care permite o mai bună colaborare între părțile interesate din cadrul întregii industrii și în același timp asigură scalabilitatea software-ului creat. Software-ul creat este reutilizabil, astfel devine mai valoros.

Beneficii extra

Beneficiile unui program de internship pentru un student sunt clare: integrare directă în piața muncii în domeniul dorit, inducție graduală, beneficii pecuniare și ghidaj profesional. Pe lângă acestea, studenții au parte de un mediu de lucru deschis, flexibil care le permite legarea unor prietenii de viitor. Mai mult, mentorii studenților le oferă și ajutor în realizarea tezelor de licență sau disertație. Desigur, profesorii și mentorii academici vor avea un rol la fel de important în ghidarea acestor studenți în ceea ce privește aceste teze.

Cadrele academice – sursă de know-how indispensabilă

Pentru ca astfel de internship-uri să se poată realiza, colaborarea companiilor cu cadrele universitare este indispensabilă. Prin efort comun, studenții au parte de cea mai buna experiență, nu doar formală sau practică, dar și în ceea ce privește dezvoltarea lor personală.

Aplicările pentru acest Embedded C internship la AROBS Cluj sunt deschise până în data de 25 septembrie iar studenții își pot trimite CV-urile pe adresa [email protected]

Pentru mai multe oportunități create special pentru studenți, urmărește AROBS Junior Academy.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.