Două noi programe de internship pe zona de automotive au fost lansate de AROBS în Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Două noi programe de internship pe zona de automotive au fost lansate de AROBS în Cluj-Napoca

Industria  auto a fost supusă unor schimbări semnificative în ultimii ani, acest lucru se datorează atât accelerării procesului tehnologic susținut de companiile de software development cât și a schimbărilor produse în ceea ce privește preferințele de consum. Aceste lucruri au dus la adaptarea la cerințele în creștere ale pieței și provocările asociate vehiculelor electrice, autonome și nu în ultimul rând a celor hibride.

Având în vedere cererea crescută de pe piață a acestor servicii, experții în automotive sunt din ce în ce mai căutați. Pentru a începe o carieră într-un domeniu precum este cel de software development, acest lucru presupune o serie de abilități tehnice dar și o experiență vastă. Unul din mijloacele de a construi o carieră în domeniu este participarea în cadrul programelor de internship.

Începând cu luna octombrie AROBS, una din companiile de IT, va derula în sediul din Cluj-Napoca două noi programe de internship pe divizia de automotive, acestea fiind destinate studenților din anii terminali sau chiar master de la pofilele informatice și tehnice din cadrul UBB și UTCN. Candidații vor parcurge programe de pregătire care au scopul dezvoltării unor abilități practice. Acestea se vor întinde pe parcursul a nouă săptămâni, a câte 4 ore pe zi, având un format hybrid. În ceea ce privește detaliile specifice ale programelor, unul dintre cele două se numește Microcontroller Programming, care are deadline de aplicare data de 25 septembrie, având ca data de start 17 octombrie. Celălalt se numește Instrument Clusters Diagnosis, având ca deadline de aplicare 30 septembrie, începând cu data de 24 octombrie. Unul dintre criteriile de selecție al aplicanților este reprezentat de nivelul limbii engleze, care e necesar a fi unul mediu spre avansat.

Aplicanții pot trimite un CV pe adresa [email protected] cu mențiunea ca în subiectul emailului să fie specificată opțiunea aleasă. Totodată informații suplimentare legate de programele de internship sau chiar de experiența internilor care au parcurs stagiile de pregătire se pot găsi pe pagina de cariere AROBS Junior Academy a companiei.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.