Un mod inteligent de a face plățile prin mPOS simplu și rapid 

de | | 2 Minute

Plățile prin mPOS

În ultimii ani, au început să fie introduse puncte de plată modernizate în orașele mari iar astăzi acestea există peste tot. Odată cu apariția schimbărilor de ultimă generație, apar și o mulțime de facilități. Acum poți face plățile contactless pot fi integrate în orice industrie, pentru a realiza tranzacțiile rapid și în siguranță. 

Cu ajutorul sistemelor de plată digitale, timpul petrecut realizând încasările în numerar este redus sau chiar eliminat, iar clienții sunt mulțumiți că pot alege metoda de plată dorită. Plățile la mPOS sunt o alegere sigură, deoarece filtrele acestui dispozitiv împiedică debitarea unei sume mai mari decât cea dorită, iar datele folosite pentru tranzacție sunt criptate. 

Scapă de griji și bucură-te de încasări prin mPOS

Tot mai mulți consumatori folosesc un portofel virtual, disponibil în aplicațiile furnizate de smartphone-uri. Este un mod eficient de efectuare a plăților, pentru că pot fi verificate notificările primite în urma tranzacțiilor. De asemenea, intervin și solicitări de autentificare prin date biometrice, o măsură de siguranță necesară pentru a limita riscurile unei fraude. 

Sistemele de plăți contactless se bucură de maximă popularitate în ziua de astăzi, pentru că activitatea cotidiană este tot mai dinamică, iar timpul economisit și siguranța sunt unele dintre valorile pe care consumatorii le apreciază în timpul cumpărăturilor.  

Plata la mPOS reprezintă o metodă de plată rapidă și se realizează în deplină securitate. Aceasta se realizează în câteva secunde, după ce cardul sau telefonul este apropiat de dispozitiv. După semnalul sonor, notificarea ajunge pe telefon iar banii se află mereu în siguranță.  

Un mPOS este aparatul care îți permite să faci încasări contactless, chiar și dacă ai o afacere în care activitatea implică deplasări în locații multiple. Clienții tăi pot beneficia de avantajele plății cu cardul indiferent de specificul industriei în care activezi. Ce ți-ai putea dori mai mult decât ușurință în plata cu cardul și îndepărtarea oricărui fel de riscuri? Plătește inteligent și bucură-te de siguranță deplină. 

Dacă în afacerea ta nu ai integrat plățile contactless, este momentul potrivit să faci o schimbare. Vei putea să faci încasări chiar și când clienții sau colaboratorii tăi nu dețin suma necesară în numerar. 


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS