Integrează ERP-ul cu magazinul tău online

de | | 2 Minute

Integrarea ERP-ului cu magazinul online reprezintă un factor important atunci când îți dorești ca toate informațiile necesare să fie sincronizate cu programul de gestiune. Prin integrarea ERP-ului cu magazinul tău online, stocurile și prețurile se vor actualiza în timp real, optimizând astfel costurile și timpul de procesare al comenzilor.

Un astfel de serviciu a fost dezvoltat de către divizia Optimall by AROBS și este denumită Optimall WebAPI. Aceasta se integrează în prezent cu peste 73+ programe de gestiune pentru a facilita sincronizarea informațiilor importante între un magazin online și un ERP.

Beneficii a serviciului Optimall WebAPI by AROBS:

  1. Reducerea erorilor umane, întreg procesul fiind automatizat;
  2. Fluxurile de date sunt actualizate în timp real;
  3. Gestionezi comenzile într-un singur loc;
  4. Costuri mici de gestionare a produselor;
  5. Facturi centralizate într-un singur loc;
  6. Elimini necesitatea urmăririi stocurilor și a actualizării manuale.

Dacă pe lângă vânzarea prin intermediul online, desfășori și vânzarea fizică cu ajutorul agenților de vânzări, îți recomandăm să folosești o soluție de tip SFA (Sales Force Automation) care automatizează întreg procesul de vânzare.

Aplicația Optimall SFA by AROBS ajută agenții de vânzări să trimită în timp real încasările, comenzile și vizitele efectuate direct în ERP-ul companiei. Totodată agenții au posibilitatea de a tipări facturi/chitanțe la o imprimantă termică direct la client. Aceasta soluție este una modulară, permițând astfel personalizarea ei în funcție de doleanțele și nevoile business-ului tău.

Dacă îți dorești mai multe informații despre una dintre soluțiile prezentate mai sus (Optimall WebAPI și Optimall SFA), scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Eficientizează vânzările din compania ta folosind soluțiile Optimall by AROBS!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.