Instagrammerii clujeni se întâlnesc în Făget, la picnic – Instameet Picnic

de | | 2 Minute

Instagrammerii clujeni se întâlnesc în Făget, la picnic, la primul instameet din această primăvară!

Cel mai potrivit loc pentru a surprinde Primăvara în fotografii? Desigur, în Natură! 

Rețelele de socializare online sunt adesea „condamnate” pentru înstrăinarea și însingurarea omului modern. Pentru toate momentele în care ne refugiem între patru pereți, în spatele ecranului pentru a socializa, în loc să batem la ușa prietenilor și să-i scoatem la o plimbare în aer liber. Pentru toate momentele în care ratăm contactul vizual cu străinii din autobuz, în care nu mai socializăm în sălile de așteptare, căci stăm cu ochii ațintiți în ecrane.

Oamenii simt totuși nevoia de concret și palpabil, de interacțiuni față în față, de conexiuni reale. Și e frumos când rețele de socializare specifice mediului online aduc oamenii împreună și în viața reală.

Comunitatea instagrammerilor clujeni îi invită pe toți utilizatorii cu un cont activ de Instagram să se bucure de venirea primăverii în natură, în pădurea Făget.

Tema evenimentului se învârte în jurul ideii de picnic, tocmai pentru că dincolo de fotografiile ce pot fi realizate cu această ocazie, scopul este și ca utilizatorii să socializeze, să se cunoască, să interacționeze într-un mod plăcut și relaxant unii cu alții.

Întâlnirea are loc sâmbătă, 25 martie, ora 11:00, la terenurile din Mănăștur. De aici se va porni apoi în grup spre Făget.

Cine poate participa? 

Întâlnirea este una deschisă tuturor curioșilor și pasionaților de fotografie, fără a fi nevoie să faci fotografii profesioniste, să deții cel mai nou model de telefon sau să ai un număr mare de followers pe Instagram. Important este să ai un cont actualizat pe Instagram și să fii interesat de ce se întâmplă pe-acolo.

La întâlnire nu se va discuta despre Instagram, ci se va pune accent pe socializarea dincolo de mediul online între participanți.

Odată cu organizarea acestui Instammet Picnic, instagrammerii clujeni se alătură celui de-al 15-lea Instameet Global organizat de Instagram.

Hashtag principal al întâlnirii comunității clujene: #wwim15picnic
Hashtags generale: #wwim15ro #wwim15

Iulia Marc, redactor Cluj.com
Photo:@petric.victor
Graphic Designer:@mellissssssa