Inscriere Festivalul Altfel

de | | < 1 Minute

Inscriere Festivalul Altfel

Vă anunțăm cu plăcere că au început înscrierile pentru atelierele de educație nonformală în cadrul Festivalului Altfel.

Zilnic adăugăm noi ateliere dedicate copiilor cu vârste între 4 si 18 ani, cât și  pentru cadre didactice.  Atelierele sunt oferite gratuit, copiii putând participa însoțiți de cadrele didactice. Avem și ateliere dedicate exclusiv profesorilor care au ca scop susținerea familiarizării profesorilor cu metodele de educație nonformale.
Înscrierea la ateliere se face aici.
Aceste ateliere sunt oferite de cei care vor să dea mai departe cunoștințele lor copiilor și vor să îi ajute să experimenteze și partea practică.

Alături de noi avem oameni dragi care ne susțin și transformă astfel Festivalul Altfel într-un festival al comunității.

Un gând și din partea domnului Flavius Milășan directorul Casei de Cultură a Studenților: “Casa de Cultură a Studenților are bucuria de a fi gazda celei de-a doua ediții a Festivalului „Altfel”, eveniment dedicat educației non-formale, unul dintre principalii piloni ai dezvoltării și implementării strategiei naționale de tineret la nivel național, a Ministerului Tineretului și Sportului. În această săptămână, a porților deschise pentru instituția noastră de cultură, invităm să ne calce pragul toti tinerii interesați de dobândirea unor noi cunoștințe și experiențe, prin diferitele activități experimentale care vor avea loc în perioada 18-22 aprilie. În calitate de părinte consider că educația non-formală reprezintă o componentă necesară și importantă în dezvoltarea personalității umane. Doresc să o felicit pe doamna Carmen Deac, pentru inițiativa acestui proiect și totodată, să lansez mulțumiri tuturor ong-urilor, fundațiilor, asociațiilor și instituțiilor publice implicate în oferirea unui suport acestui festival.”