Muncă și inovație la Baum Games pentru a deveni cei mai buni!

de | | 2 Minute

Muncă și inovație la Baum Games pentru a deveni cei mai buni!

Pentru Baum Games, inovația a însemnat unul din țelurile pe care l-a urmărit constant și care a dat roade. Așa am reușit să ne dezvoltăm și să creăm produse care au atras și au stârnit interesul și curiozitatea jucătorilor.

Am devenit una dintre cele mai importante companii producătoare de jocuri de noroc din România. De-a lungul timpului, ne-am dat seama cât de important este să ne înțelegem clienții și să le oferim produse din ce în ce mai bune. Orientate și adaptate dorințelor lor. Evoluăm cu clienții în minte, iar acest fapt contribuie la o mai bună experiență în ceea ce privește jocurile oferite de Baum Games.

În cei 23 de ani de experiență, Baum Games a reușit să devină un etalon al calităţii şi seriozităţii pe piaţa românească a jocurilor de noroc. Indiferent că vorbim despre producţie de sloturi sau jackpoturi ori de operare în cele 36 de săli de jocuri proprii.

inovație la Baum Games 1

Produse noastre sunt foarte căutate și apreciate, atât de clienții parteneri, cât și de jucătorii care preferă Dracula`s Games. Cele nouă versiuni ale multigame-ului dezvoltate până în prezent se bucură de un mare succes fiind unele dintre cele mai căutate sloturi.

În viitor dorim să continuăm și mai determinați ca să livrăm pe piața jocurilor de noroc noi versiuni ale multigame-ul Dracula’s Games. La fel ca până acum, să venim cu inovaţii în domeniul jocurilor de noroc şi al sistemelor jackpot.

Lansăm platforma de jocuri online!

Pe data de 15 februarie avem în vedere lansarea platformei de jocuri online BaumBet.ro. Website-ul va pune la dispoziția jucătorilor o modalitate de joc sigură, privată și interactivă. Pe website vor fi disponibile atât cele mai iubite jocuri Dracula’s Games cât și jocuri de renume internațional de la furnizorii NetEnt, Betsoft, etc.

Referitor la clienții care vor alege să se distreze și să câștige în casino-ul nostru online, am dezvoltat numeroase strategii pentru a-i recompensa și fideliza. Totodată, Baum Bet le va oferi jucătorilor oportunitatea de a face Cash-in/ Cash-out în oricare dintre sălile de jocuri Baum Games.

inovație la Baum Games

Decizie Licență de organizare a jocurilor de noroc slot-machine nr. 1989/16.09.2019
Decizie Licență Pariuri în cotă fixă nr. 1398/29.07.2016
Licență organizare și exploatare Jocuri de Noroc la Distanță L1170663W000707/25.04.2017
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani. 
Atenție: astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro , 0800 800 099.