În septembrie fiecare jucător ParaPark primeşte premii !

de | | 2 Minute

În septembrie fiecare jucător ParaPark primeşte premii !

Luna septembrie aduce prima aniversare pentru ParaPark Cluj  şi ‪‎cadouri garantate pentru cei care doresc să experimenteze jocul de evadare.

„În această lună sărbătorim un an de ‎ParaPark‬, tocmai din acest motiv vă aşteptăm cu multe cadouri şi provocări noi. Vom premia cele mai performante echipe ale lunii (echipele care evadează în timpul cel mai scurt – din oricare cameră de joc ParaPark)”, spun reprezentanții ParaPark.

Pentru câștigătorii cu spirit de aventură sunt pregătite premii speciale. Echipa de pe locul I va fi răsplătită cu tricouri personalizate ParaPark și un voucher gratuit pentru o altă cameră de joc ParaPark. Membrii echipei situate pe locul II vor primi bilete de intrare în Adrenalin Park. Iar echipa de pe locul III va primi o selecție de vinuri.

Regulile pentru concursul de aniversare sunt foarte simple. Echipele trebuie să evadeze în timpul cel mai scurt posibil dintr-o cameră ParaPark, iar la sfârşitul jocului trebuie făcută o poză de grup în care să fie tăguită toată echipă. Ultima regulă inclusă de organizatori este pentru a destinde cât mai mult atmosfera dintre competitori: „Ţineţi pumnii ca alte echipe să nu fie mai rapide decât voi”.

parapark cluj tarife jocuri

Mai mult, în luna septembrie, jucătorii care apelează la jocurile de evadare ParaPark vor fi cu toții premiați. „Fiecare jucător al lunii septembrie va primi un ‪‎voucher‬ ‪cadou‬ pentru un alt joc ParaPark (voucher cadou valabil pentru o singură persoană, maxim un voucher poate fi folosit / echipă)”, afirmă reprezentanții ParaPark.

Reamintim faptul că jocul de evadare inițiat de ParaPark presupune ieșirea într-o anumită perioadă de timp dintr-un sistem de încăperi, prin jocuri de perspicacitate și rezolvarea diferitelor puzzle-uri bazate pe gândire logică. De obicei încăperile jocurilor de evadare diferă între ele, fiecare solicitând o altă modalitate de gândire pentru a descoperi rezolvarea sarcinilor desemnate jucătorilor.

Nivelul de adrenalină crește nu datorită efectelor audio, video și de lumini, ci diferitelor puzzle-uri logice și a jocurilor de perspicacitate, a sentimentului de formare a unei echipe eficiente pentru toți cei care participă.

Toți jucătorii mânați de spiritul competiței și spiritul ludic sunt așteptați în camerele ParaPark. Prima cameră de evadare, strada János Bolyai nr. 9. (lângă restaurantul Rex) ne poartă prin coridoarele misterioase ale rețelei de pivnițe ale Clujului, într-o lume a spiritelor. Sarcina este ca în mai puțin de 60 de minute să se realizeze întoarcerea în lumea noastră reală.

A doua cameră de evadare, Garsoniera Nr.113, aparține unui locatar care se află într-un război psihologic cu vecinul său. Sarcina presupune evadarea din garsoniera cu zgomotele demente, scârțâit de uși și de pași. În a treia cameră de evadare, a avut loc o crimă. Pentru că poliția se dovedește neputincioasă și ancheta stagnează conducerea investigației va fi preluată de echipa ParaPark.

parapark cluj