În căutarea lui Ashi: O poveste despre speranță și unitate

de | | 3 Minute

În căutarea lui Ashi: O poveste despre speranță și unitate

În mijlocul agitației urbane și a activităților zilnice pe care le avem de îndeplinit fiecare dintre noi, o poveste despre speranță și iubire nețărmurită și-a făcut loc printre știrile zilnice care ne apar în feed-urile rețelelor de socializare. 

Povestea lui Ashi, un Akita Inu care s-a pierdut în Cluj-Napoca acum trei săptămâni, este un exemplu de cum comunitatea poate prinde viață și poate face bine atunci când se adună în jurul unei cauze comune – găsirea lui Ashi. 

În căutarea lui Ashi O poveste despre speranță și unitate (3)

Ashi, un exemplar pufos, alb ca neaua, al rasei Akita Inu, s-a pierdut în zona Făgetului (Hotel Stil și Brilliant) în data de 20 iulie 2023. Este o femelă în vârstă de aproape 3 ani, microcipată și sterilizată, care purta o zgardă roșie în seara în care s-a pierdut. 

În căutarea lui Ashi O poveste despre speranță și unitate (1)

Pierderea lui Ashi este un eveniment trist pentru toți cei care au în familia lor patrupezi. Știm că la fel ca restul membrilor familiei, ei ne pot oferi iubire necondiționată, zâmbete și bucurie cu fiecare mișcare din codiță. Din acest motiv, prin solidaritatea remarcabilă a comunității clujene, s-a reușit ca pe parcursul căutărilor să fie de fapt îndeplinite mai multe fapte bune decât s-ar fi crezut. 

În căutarea lui Ashi O poveste despre speranță și unitate (5)

Cu toate resursele posibile implementate, proprietarii cățelușei alături de comunitatea clujeană au reușit să găsească nu mai puțin de 6 câini pierduți din aceeași rasă. Și deși Ashi n-a fost încă găsită, ceilalți căței s-au reunit cu familiile lor sau și-au găsit casă în brațele altor iubitori de animale. 

Comunitățile online din care iubitorii de animale fac parte sunt active și întotdeauna de mare ajutor atunci când un patruped se rătăcește. Și la fel și de această dată, comunitatea s-a unit într-un efort comun pentru a o uni pe Ashi cu familia ei, și-au reușit să demonstreze cât de puternică poate fi implicarea și ajutorul într-o perioadă în care un membru valoros al unei familii este căutat.

În căutarea lui Ashi O poveste despre speranță și unitate (1)

Povestea lui Ahi ne amintește că în împrejurările dificile, oamenii își pot uni forțele pentru a face bine. Ne învață că iubirea față de animalele noastre de companie trece dincolo de simpla relație om-animal și devine o legătură profundă și emoțională. Este o poveste despre perseverență, comunitate și determinare. Și în timp ce drumul către reuniunea cu Ashi poate fi dificil, această experiență a arătat că atunci când o comunitate se unește, multe fapte bune se pot produce.

Fiecare share și fiecare împărtășire a poveștii lui Ashi vor ajuta la găsirea ei! Mai jos vă lăsăm datele de contact la care puteți oferi informații care pot ajuta la găsirea cățelușei și comunitățile online la care puteți apela în caz de nevoie atunci când asemenea evenimente au loc. 

Despre Ashi

Femelă Akita Inu albă, aproape 3 ani

Nume: Ashi

Microcipată și sterilizată

Contact: 0728 301748 

Recompensă: 2500 lei la predarea câinelui

Comunități online care ajută la găsirea animalelor de companie pierdute