Împreună suntem Cluj » campanie interactivă pentru clujeni. Mesaje cu amintiri, imagini, dorințe, idei…

de |

Împreună suntem Cluj » campanie interactivă în cadrul căreia clujenii sunt invitați să trimită mesaje cu amintiri, imagini, dorințe, idei cu privire la orașul nostru.

Campania „Împreună suntem Cluj” a fost demarată de Primăria Cluj-Napoca, în colaborare cu InfoTrafic – Radioul de pe strada ta la începutul acestei luni, urmând ca acțiunea să se desfășoare pe parcursul întregului an.

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, clujenii pot să trimită mesaje pe pagina de Facebook „Împreună suntem Cluj”, iar cele mai bune imagini și mesaje vor fi publicate. Participanții la campanie sunt invitați să trimită un mesaj care să includă una dintre variantele:

  • o amintire frumoasă legată de istoria orașului » #moștenireCLUJ
  • o imagine cu orașul care face cât… 100 de cuvinte » #100fotoCLUJ
  • o dorință sau idee pentru direcția de dezvoltare a Clujului » #construimCLUJ

Demersul inițiat de Primăria Cluj-Napoca și InfoTrafic își propune să implice publicul în campanie, dezvoltând astfel sentimentul de apartenență la comunitate, să realizeze un parteneriat între cetățeni și cei doi inițiatori – Primăria și InfoTrafic, unde protagoniștii sunt clujenii obișnuiți, precum și să colecteze mesaje cu idei asupra dezvoltării orașului, clujenii având astfel ocazia de a-și exprima propria viziune în acest sens.

Mesajele clujenilor au început deja să apară în acest album » Imagini și mesaje de la clujeni.

Câteva exemple: