Împreună am trăit SIMFONIA VERDE!

de | | < 1 Minute

Împreună am trăit SIMFONIA VERDE!

Simfonia VERDE, o poveste despre curaj, schimbare, originalitate şi creativitate!
Povestea Simfonia VERDE s-a spus în luna martie şi a umplut de culoare şi muzică sala Auditorium Maximum.
A fost un concert exploziv şi plin de culoare, care a adus împreună generaţii, a unit stiluri şi valori şi a creat noi perspective în lumea muzicii din România.
În an aniversar al oraşului nostru, tinerii au acceptat provocarea de a ieşi în faţă să-şi cânte visele.
“Credem că am reuşit să ne diferenţiem prin acest proiect şi să arătăm lumii că muzica uneşte, ne spune Patriciu Pop, trupa VERDE”
Ei reprezintă generaţia VERDE!
VERDE doreşte să mulţumească artiştilor care au acceptat provocarea şi le-au fost alături: Răzvan Krivach, Raluca Bilațiu, Roxana Mancaş, Indie Folker, Admiral C4C, Liviu Deac, The Young Famous Orchestra, Adrian Ardelean şi Dirijorului Vlad Agachi
A fost o onoare să împărţim aceeaşi scenă ! Şi nu în ultimul rând, dorim să mulţumim PUBLICULUI atât de numeros care a vibrat alături de noi în sală !
Împreună am trăit SIMFONIA VERDE!
Simfonia VERDE: full concert: https://www.youtube.com/watch?v=uIkWgKN83MU

Evenimentul a fost organizat de Musicomania și susținut de BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.
În acest an BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține demersurile acestor artiști creativi, în cel mai îndrazneț proiect de atitudine muzicală.

O coproducţie TVR Cluj.
Evenimentul a fost promovat de: ProFM, Look TV, Digi 24, Monitorul de Cluj, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Clujul Cultural, Vocea Transilvaniei și Gratuitor.