Arome delicioase de iarnă în noul meniu Samsara Foodhouse

de | | 2 Minute

Noul An a sosit și aduce cu acesta oportunități, dorințe și obiective noi în bucătăria Samsarei. Iarna este anotimpul perfect pentru confort, pentru mâncare caldă, gustoasă, de care să te bucuri alături de familie și prieteni. Astfel, am pregătit cu atenție o serie de sortimente inspirate din atmosfera sezonului rece. 

Acest articol este realizat de prietenii noștri de la Samsara, restaurant vegetarian și vegan din Cluj-Napoca, unde ingredientele locale, naturale și sezoniere ocupă locul principal în meniu.

Recomandări din noul meniu Samsara

Câteva din preparatele care așteaptă să fie degustate de către voi includ o combinație armonioasă de noi arome, precum cele regăsite în Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi sau Ravioli cu ciuperci.

Din categoria specialităților, vă propunem o porție aromată de Risotto cu sfeclă și brânză de capră, o Tocăniță de hribi cu mămăligă, sau un delicios Chilli vegan cu smântână de caju și avocado.

Samsara Cluj - Meniu

Noul meniu Samsara Cluj 2

Iar pentru că întotdeauna este loc și pentru desert, vă puteți îndulci ziua cu un Signature cake, Sticky toffee pudding, sau Upside down chocolate cake.

Vă puteți bucura de acestea atât la restaurant, cât și direct din confortul propriei case, apelând la serviciul delivery.

Noul meniu Samsara Cluj 3

Băuturi în ton cu vremea de afară

Zilele reci și cețoase de iarnă cer o băutură care să fie în ton cu vremea de afară, așadar am pregătit cu atenție Signature Cocktails, Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails care să vă încălzească. Winter Banana, Pink almond tonic sau Apple pie delight sunt doar câteva dintre băuturile care așteaptă să fie savurate în tihnă, lângă măslin.

Noul meniu Samsara Cluj - Bauturi

Samsara Food House Cluj

Ce spui, îți ținem o masă pentru cină?

Te încurajăm să ne urmărești și paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Samsara Food House Cluj