Hotel West City Cluj – 10 pași alături de tine

de | | 5 Minute

Hotel West City Cluj – 10 pași alături de tine

Căutăm să colectăm noi povești de prin acest Cluj drag, cu inima deschisă și curiozități neastâmpărate. Cum am descoperit multe lucruri frumoase, nu ne putem abține să nu vi le spunem și vouă. De aceea, vă împărtășim experiențele noastre.

Ce-am mai aflat de prin Cluj în ultima perioadă din explorările noastre? Că Hotel West City celebrează nu mai puțin de 10 ani de activitate. Da, vorbim despre acel hotel impunător, care domină elegant intrarea în Cluj-Napoca dinspre Florești. Trecând adeseori prin zonă, l-am admirat de fiecare dată cu un vădit interes. Prin designul său provocator, conceptul original și importanța dată esteticului, atrage privirile ostentativ.

Premise pentru start-up

Totul a pornit de la învățătura lui Lao Tzu: „O călătorie de o mie de kilometri trebuie să înceapă cu un singur pas”. West City Hotel și-a deschis porțile în 12 februarie 2009. De atunci, funcționează zi și noapte, pentru confortul clienților săi. Neobosit, neostoit și necontenit, sunt atributele care descriu activitatea de la Hotel West City.  În fiecare an au făcut un nou pas din călătorie. În fiecare an și-au propus noi țeluri, și-au dezvoltat noi direcții. Fiecare an de activitate a avut o însemnătate aparte.

Retrospectivă – un nou pas în fiecare an

2009 » #Inovație

În primul an și-au deschis porțile publicului larg, fiind un hotel construit exclusiv pe o structură metalică. Un design inovativ și unic pentru piața hotelieră din România acelor ani. Hotel West City au pornit de 0.

2010 » #Comunitate

Un an în care s-au creat legături și s-au format prietenii. Hotel West City și-a început activitatea pe pagina de Facebook, pentru a fi mai aproape de clienții săi.

2011 »  #Sustenabilitate 

2011 a fost anul în care Hotel West City și-a arătat dragostea către natură. De aceea, a făcut primul pas major către protejarea acesteia prin instalarea panourilor solare.

2012 » #ReBranding

După aproximativ 1 an sub franciza „Best Western”, West City Hotel decide să își continue activitate ca și unitate independentă, revenind la forma inițială, cu 101 camere (89 în perioada francizei), restaurant, renunțându-se la SPA.

2013 » #TripAdvisor

După plată, desigur, apare și răsplata. Calitatea serviciilor oferite a impresionat turiștii care s-au bucurat de un sejur în cadrul hotelului. Astfel că în anul 2013, Hotel West City a fost premiat de către Trip Advisor la categoria alegerea turiștilor.

2014 » #ProvocăriNoi

2014 a fost anul primul an în care au participat la târgurile de nunți. Apoi, încă un moment remarcabil a fost seminarul motivațional de mers pe cărbuni încinși al lui Mircea Chira, unde și cei mai fricoși oameni au îndrăznit spre noi provocări.

2015 » #Sănătate

În 2015 Hotel West City, cu o experiență deja de 6 ani, cunoscând importanța curățeniei într-un hotel, a luat decizia să investească și mai mult în calitatea curățeniei. De aceea, au înlocuit echipamentele din spălătoria proprie cu unele marca Miele Professional. Totodată, anul 2015 a venit cu un parteneriat frumos, prin care au susținut un stil de viață activ și sănătos: Clujul pedalează.

2016 » #Design-a-la-carte

2016 a fost anul care a marcat redescoperiri în materie de design. Restaurantul a fost renovat cu mobilier elegant, completat de obiecte de decor statement. Tot atunci, și-au manifestat grija pentru către un stil de viață sănătos, motiv pentru care au lansat programul Healty Start Up , prin care încurajau clienții să adopte un altfel de stil de viață. Tot în acel an, luna septembrie a fost marcată de găzduirea echipei naționale de fotbal a Muntenegrului.

Hotel WEST CITY
Restaurant atunci
Hotel WEST CITY
Restaurant acum
2017 » #Cromatică

Din dorința de păstrare a standardelor înalte de confort deja create, camerele de la West City Hotel au fost supuse unui proces de renovare. Astfel, camerele executive au fost dotate cu mobilier nou și revigorate cu ajutorul cromaticii vesele și optimiste.

Hotel WEST CITY
Cameră executive înainte
Hotel WEST CITY
Cameră executive acum

2018 » #Renovare

Noul designul atribuit zonei de lobby, bar și recepție  l-a transformat într-un spațiu cald și primitor, unde lumina și culoarea redau optimismul și buna dispoziție pentru întreaga zi. Anul 2018 a fost marcat și de inaugurarea unei noi săli de conferință, cea cu numărul 4. Aceasta oferă un cadru intim și colorat, ideal pentru ședințe restrânse. Și cum un nou design nu este de ajuns pentru experiențe noi, Hotel West City a lansat și un nou meniu a la carte.

Hotel WEST CITY
Bar atunci
Hotel WEST CITY
Bar acum
Hotel WEST CITY
Lobby atunci
Hotel WEST CITY
Lobby acum

Ce aniversează?

Cu bune, cu rele, cu efort și perseverență, printr-o echipă orientată spre rezultate, West City Hotel a făcut 10 ani de activitate. De la an la an au marcat evenimentele importante, au construit relații și au făcut tot posibilul ca fiecare client să se simtă cât mai confortabil. 10 ani și 87.600 ore în care Hotel West City Cluj a lucrat necontenit la găzduirea oaspeților, au oferit milioane de zâmbete, au răspuns cu promptitudine la sute de solicitări, au fost complici la zeci de cereri în căsătorie, au organizat mii de evenimente și au servit peste 150.000 de mic dejunuri.

Cu dotări moderne și inspiraționale, decoruri prietenoase și servicii de înaltă calitate West City Hotel reprezintă o destinație aparte, în care te vei simți ca acasă. De aceea, cu prima ocazie vă recomandăm să îl vizitați.