Hotel Transilvania: Vacanță la cele mai înalte standarde de siguranță în inima Clujului

de | | 3 Minute

Hotel Transilvania: Vacanță la cele mai înalte standarde de siguranță în inima Clujului

Odată cu relaxarea restricțiilor, planurile de vacanță au devenit o prioritate pentru fiecare dintre noi. Hotel Transilvania ne propune să ne bucurăm de un sejur chiar în inima Clujului, în condiții depline de siguranță. 

Odată cu perioada pe care o traversăm, și criteriile de alegere a cazării s-au schimbat radical. Pe lângă confort, am început să devenim mult mai atenți la detalii, să optăm pentru acele locații unde grija față de clienți este o prioritate. Hotel Transilvania a adoptat cu succes toate protocoalele necesare acestei perioade, astfel încât, în acest moment, poate asigura o vacanța la cele mai înalte standarde de siguranță.

Iată doar câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare varianta unui sejur la Hotel Transilvania:

Camere curate, bine echipate, cu acces din exterior

Cel mai mare avantaj al acestei locații îl reprezintă, cu siguranță, posibilitatea de acces în majoritatea camerelor direct din exterior. În acest fel, te poți asigura că păstrezi un contact limitat cu celelalte persoane cazate, iar, în același timp, se evită crearea de zone intens circulate, cu potențial ridicat de risc.

Camerele sunt foarte bine echipate. Sistemul de aer condiționat aduce aerul direct din exterior, nu se bazează pe un sistem de recirculare. Prosoapele pot fi de unică folosință, iar, contra cost, un client poate opta și pentru varianta unei lenjerii de unică folosință. Mai mult, fiecare cameră este dotată cu săpun antibacterian, cu fierbătoare, pahare de unică folosință și pliculețe de cafea. Se încurajează utilizarea la maximum a spațiului individual în detrimentul spațiilor comune, care, supraaglomerate, ar avea un potențial de risc mai mare.

Hotel Transilvania

După check out, o cameră este blocată în sistemul de rezervări pentru trei zile, timp în care încăperea este aerisită, iar suprafețele sunt atent curățate și igienizate cu nebulizator, pentru a asigura același standard de siguranță pentru fiecare client în parte.

Ca facilități suplimentare, un client poate alege varianta unei cazări cu mic dejun inclus. Se poate opta pentru oricare dintre cele patru meniuri, iar masa este livrată în fiecare dimineață cu room service la fiecare camera, sau la alegere, poate fi servită pe terasă.

Hotel Transilvania

Personalul, atent la procedurile de siguranță

Hotel Transilvania are grijă, deopotrivă, atât de oaspeți, cât și de angajați. Ca interacțiunea dintre cele două părți să fie cât mai sigură, personalul poartă în permanență echipament de protecție. Recepția a fost prevăzută cu panouri de plexiglas, iar plata cu cardul este încurajată.

Căile de acces au fost și ele optimizate. Există culoare diferite pentru intrarea și ieșire, iar dispozitivele și covorașele cu dezinfectant sunt, bineînțeles, nelipsite. Accesul în curtea complexului se face cu ajutorul unor coduri individuale, printr-un simplu apel telefonic.

Opțiunea unei mese în aer liber

În cazul în care dorești să te bucuri și de restul meselor la Hotel Transilvania, complexul îți pune la dispoziție o terasă de 100 de locuri, dintre care astăzi sunt utilizate doar 50 conform dispozițiilor în vigoare, unde te poți bucura de felurile de mâncare gustoase, dar și de priveliștea boemă.

Mesele sunt dispuse la o distanță regulamentară, astfel încât să respecte îndeaproape normele privind distanțarea socială. Pentru a evita complet riscurile, vesela și tacâmurile sunt de unică folosință, iar meniul poate fi accesat prin scanarea unui cod QR.

Hotel Transilvania

Așa cum se poate observa, siguranța reprezintă o valoare de bază pentru Hotel Transilvania. Grija față de oaspeți, dar și față de angajați este o dovadă de responsabilitate. În prezent, hotelul îmbină armonios confortul și siguranța astfel încât fiecare client să se poată bucura de o vacanță liniștită, dar, în același timp, lipsită de orice pericol. 

Hotel Transilvania, o poveste cu tradiție

Hotel Transilvania este un adevărat monument istoric și arhitectural, cu rezonanțe antic-medievale. Construită în secolul al IV-lea, clădirea a funcționat de-a lungul anilor ca han pentru categoria socială medie (mica burghezie), fiind ulterior modernizată și transformată în hotel. Încetul cu încetul, călătorii cu caleașcă și joben au fost înlocuiți de aventurierii cu rucsacuri și valize. 

Zidurile groase ale Hotelului Transilvania, dar și stilul arhitectural, conservat cu grijă de-a lungul anilor, sunt menite să ofere fiecărui oaspete în parte o experiență unică.

Pentru detalii și rezervări, îți recomandam să le faci o vizită pe site » hoteltransilvaniacluj.ro

Ești gata de un sejur cu aer medieval?