Hotel Transilvania invită turiștii sa savureze îndeaproape evenimentele toamnei Clujene…

de | | 3 Minute

Hotel Transilvania invită turiștii sa savureze îndeaproape evenimentele toamnei Clujene…

Hotelul Transilvania este pregătit întotdeauna să-și primească oaspeții. Cu atât mai mult în această toamnă, când sunt așteptați să sosească la Cluj-Napoca iubitorii de artă, de muzică și dans, dar și turiștii veniți să descopere cel mai important oraș din inima Ardealului.

Cluj-Napoca continuă să etaleze viața culturală, muzicală și de entertainment și în acest sfârșit de vară torid și toamnă care întârzie să se arate la porțile orașului vechi, întinerit de evenimentele legate de consacrarea orașului ca și Capitala Europeană a Tineretului 2015.

De la evenimente consacrate precum TiMAF, Toamna Muzicală Clujeană, Festivalul Temps d’Images, până la concerte mult așteptate, precum cel al lui Eros Ramazzotti și spectacole speciale marca 2015, precum Lord of the Dance – toate atrag comunitatea clujeană și turiștii în Cluj și mai ales în centrul istoric ce poartă nostalgia vremurilor de mult apuse.

terasa 1 ok Hot Transilvania

Poziționat central, în „buricul târgului”, Hotelul Transilvania atrage ca un magnet turiștii care vin în oraș pentru a se putea bucura de concertele, festivalurile sau spectacolele care se desfășoară în această toamnă. În câteva clipe, oaspeții pot ajunge în punctele de interes turistic din Cluj-Napoca, precum, Piața Unirii, Piața Mihai Viteazu, Piața Muzeului sau Cetățuia, acolo unde au loc evenimentele.

În acest fel, turiștii cazați la Hotel Transilvania, se afla implicați direct în inima evenimentelor Clujene, putând a se odihni după vâltoarea evenimentelor, în hotelul patriarhal și liniștit, lăsând la o parte ecourile muzicii și dansului care i-au desfătat.

Veniți să se bucure de evenimentele speciale și ecourile toamnei muzicale Clujene, turiștii sunt invitați să viziteze muzeele și bisericile istorice ale Clujului (exemplu: Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Artă, Biserica Sfântul Mihail, Teatrul Național, situate în imediata apropiere a Hotelului Transilvania, precum și alte puncte de atracție turistică, cum ar fi, Grădina Botanică, Parcul Central, Cetatea Clujului.

Toate acestea, așa cum un turist consacrat, le descoperă, încet, alene, lunecând pe străzile Clujului, îmbătați de mireasma orașului vechi, pepiniera a sute de mii de viitori absolvenți ai școlilor universitare Clujene, aflate și ele pe bătrânele străzi legendare ale orașului de pe Someș.

detaliu cu flori ok

De asemenea, pe parcursul șederii în Cluj, turiștii se bucură de ospitalitatea chelnerilor, a recepționerilor, a serviciilor de calitate oferite de Hotelul Transilvania. Camerele curate, atmosfera plăcută și mâncărurile gustoase preparate în bucătăria restaurantului îi determină pe turiștii veniți din întreaga țară și din străinătate să se reîntoarcă la Hotelul Transilvania ori de câte ori au ocazia.

Apreciată de turiști este și superba terasă de 100 de locuri, care încântă prin ambianța intimă și deosebită. Aici, la un pahar de vin sau la un cocktail, grupurile de turiști își împărtășesc impresiile despre Cluj, despre monumentele istorice vizitate, despre evenimentele la care participă, leagă prietenii, care uneori pot dăinui și dincolo de neființa.

Facilități camere:

– Accesul la internet wireless gratuit – o necesitate în ziua de azi;
– Camerele dispun de TV cu peste 60 de canale;
– Linia telefonică permite apeluri naționale și internaționale (contra cost);
– Minibarul este aprovizionat zilnic cu apă minerală, plată, bere și suc de portocale;
– Camerele sunt izolate fonic;
– Unele camere dispun de aer condiționat;
– Noptierele dispun de lămpi pentru citit.

Restaurant:

Restaurantul Hotelului Transilvania este perfect pentru sărbătorirea unor mese festive, sau pur și simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte! Având o capacitate de 28 de locuri, restaurantul este ferit de zgomotul orașului, dar amplasat într-o locație centrală, fiind ușor accesibil din orice punct al orașului.

Contact:

Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 20, Cluj-Napoca

Telefon: +40-264.59.44.29 | +40-264.59.44.27 | +40-732.40.55.43

E-mail: [email protected]

Web: www.hoteltransilvaniacluj.ro