Hotel Transilvania aniversează zece ani de existență!

de | | 2 Minute

Hotel Transilvania aniversează zece ani de existență!

Hotel Transilvania, un etalon în materie de ospitalitate în Cluj-Napoca, aniversează zece ani de existență. Animat de toți musafirii care i-au trecut pragul, modernizat și respectat prin serviciile sale de calitate, Hotel Transilvania a sărbătorit la sfârșitul lunii august aniversarea celor zece ani de funcționare, așa cum se cuvine. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere la care au participat reprezentanți ai hotelului, dar și invitați care de-a lungul anilor au susținut și sprijinit transformările aduse legendarului hotel clujean.

De altfel, la un asemenea ceas aniversar, au fost trecute în revistă realizările care au contribuit la imaginea de azi a hotelului. În toți cei zece ani au fost aduse îmbunătățiri continue, atât în ceea ce privește hotelul, restaurantul, sălile de conferință, grădina de vară, cât și în ceea ce privește serviciile oferite.

Oferte de sezon la Hotel Transilvania, oferte, sezon, microrevelion, hotel, transilvania, cluj

Aceste îmbunătățiri nu pot decât să onoreze pe cei care au depus eforturi în acest sens, având în vedere moștenirea trecutului, Hotel Transilvania fiind un martor tăcut al trecerii timpului.

Iar timpul a fost generos cu el, oferindu-i un spectacol ce se întinde de-a lungul a câtorva sute de ani de existență.

La începuturile sale, funcționa ca și han, pe strada Regele Ferdinand. De fapt pe strada Regele Ferdinand, cea mai veche stradă din Cluj, se găseau majoritatea hanurilor unde primii turiști ai orașului căutau găzduire. Singurul dintre aceste hanuri care și-a păstrat funcția și în zilele noastre, metamorfozându-se în hotel, este Hotel Transilvania.

Notorietatea hotelului a crescut mai ales când scriitorul irlandez Bram Stoker a scris cartea „Dracula”. În romanul lui Stoker, eroul principal, Jonathan Harker, își petrece prima noapte în Transilvania la hotelul Royale, denumire dată de autor în roman, din Cluj (Klausenburgh).

Din rolul său de martor, hotelul a devenit o prezență activă și inedită în orașul de pe malul Someșului. În cei zece ani de existență a devenit unul din hotelurile emblemă ale Clujului, reușind să se adapteze în continuu condițiilor socio-economice.

Astăzi, Hotelul Transilvania continuă să ofere turiștilor, dar și clujenilor, aceleași servicii de calitate superioară, păstrând tradiția unui spațiu ospitalier în care vă puteți bucura de o vacanță relaxantă chiar în buricul târgului.

hotel transilvania cluj restaurant

La ceas aniversar, Hotelul Transilvania privește cu încredere spre viitor, luând în calcul unele proiecte mărețe, care urmăresc posibilitatea de extindere a hotelul, dar și un proiect la fel de util, de rebranding, adaptat vremurilor pe care le trăim.