Vrei să hoinărești prin Europa în luna iunie? FlixBus are oferte speciale

de | | < 1 Minute

Vrei să hoinărești prin Europa în luna iunie? FlixBus are oferte speciale

Dulcea perioadă a concediilor… cine nu se gândește deja la săptămânile de „relache” și aventură, departe de orele interminabile de muncă și de rutina zilnică? Dacă încă nu v-ați plănuit vacanța de vis în această vară, e musai să știți că FlixBus are o campanie specială, intitulată „Iunie hoinar”, prin care oferă prețuri promoționale pentru o multitudine de curse! 🙂

Da, da, ați citit bine. DOAR în luna Iunie, aveți ocazia să călătoriți în Europa cu autocarele verzi FlixBus la prețuri reduse și fixe, valabile pentru dus și întors. Desigur, perioada de călătorie trebuie să fie luna iunie.

Exemple de destinații pe care FlixBus vi le pune la dispoziție în „Iunie hoinar”:
.
.

Biletele pot fi cumpărate online, în aplicația pentru telefonul mobil și în agențiile partenere din țară.

Ca de obicei, în autocarele FlixBus vă bucurați de siguranță și confort la bord: internet, toaletă, scaune hiper confortabile, prize electrice, bagaj inclus.

 FlixBus este cel mai mare furnizor de transport de persoane cu autocarul pe distanțe lungi din Europa. Din 2013 oferă un mod alternativ de a călători, la prețuri avantajoase. În prezent, are 250.000 de curse zilnice către 1.400 de destinații din 27 de țări. Peste 100 de milioane de pasageri au călătorit până acum cu FlixBus.