Hoia-Baciu APProject

de | | < 1 Minute

Hoia-Baciu APProject.

Excursiile in padurea Hoia-Baciu APProject, organizate pentru clujeni – nu doar pentru turisti, au inceput! Hoia-Baciu Project au dat startul acestora in 20 iunie 2014, alaturi de un grup de 16 clujeni, iar iesirea a fost un real succes (chiar in ciuda intemperiilor)!

Desi excursia nu s-a putut bucura, tocmai din cauza vremii nefavorabile, de prezenta invitatului special, dl. Cristian Muresanu, prezentatorul emisiunii ,,Stiinta si cunoastere”, grupul nu s-a lasat descurajat si a pornit in descoperirea padurii, alaturi de Marius Lazin si Surducan Alex – cei doi initiatori ai Hoia-Baciu Project.

Si pentru ca una dintre dorintele echipei Hoia-Baciu este sa creeze o comunitate de oameni interesati si pasionati de tot ce tine de acest loc misterios cu un mare potential turistic, in urma cu 2 saptamani a fost lansata si aplicatia pentru sistemul Android, care ofera posibilitatea de a vizualiza in timp real, pe smartphone-ul personal, toate evenimentele, fotografiile si noutatile Hoia-Baciu Project.

Asadar, daca sunteti pasionati de subiect sau doriti sa fiti la curent cu evenimente viitoare care au legatura cu aceasta faimoasa padure a Clujului, sunteti invitati sa ii contactati pe cei de la Hoia-Baciu Project – veti primi aplicatia pentru Android, precum si instructiunile de instalare necesare! Aplicatia poate fi downloadata si de pe site-ul oficial!

Contact:

Email: [email protected]
Site: http://hoiabaciu.wix.com/project
Facebook: https://www.facebook.com/HoiaBaciuProject