Hobby Weekend la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Hobby Weekend la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, cei mici sunt invitaţi la VIVO! Cluj-Napoca să participe la Hobby Weekend. Copiii vor avea parte de două zile pline de jocuri distractive, ateliere de arts and crafts şi ateliere de construcţie cu mult îndrăgitele piese LEGO®.

Începând de mâine, copiii sunt invitaţi la centrul comercial din inima Transilvaniei să îşi pună în practică hobby-ul preferat. Micuţii pasionaţi de „arts and crafts” se vor aventura pe tărâmul creaţiei, în cadrul atelierului pregătit de IPB, unde vor învăţa pas cu pas ce presupune tehnica şerveţelului. Aceasta este o tehnică decorativă, impresionantă prin care se pot decora o mulţime de obiecte într-un mod inedit şi foarte simplu.

Jocuri distractive 

Copiii pasionaţi de “board games” se vor putea întrece individual sau vor forma echipe, la jocurile distractive pregătite de cutia.ro. Astfel, cei mici vor intra în jocul inovativ şi plin de provocări – Leo în drum spre frizer. “Acest joc se deosebește de alte jocuri de masă prin stilul cooperativ, copiii trebuind să lucreze ca o adevărată echipă pentru a putea fi victorioși. În plus, acțiunea jocului se petrece contra timp, iar memoria celor mici va fi pusă la încercare prin toate informațiile pe care trebuie să le rețină.” – ne transmit reprezentanţii cutia.ro

În plus, cei care vor să intre într-o competiţie palpitantă, vor putea concura pentru titlul de rege al piraților în cadrul jocului Jolly & Rogger.

“În cursul jocului Jolly & Rogger jucătorii dispută „abordajul dublu”, mai exact se furișează cu bandele lor de ambele părți ale corăbiilor comerciale lipsite de apărare și încearcă să abordeze corabia respectivă de pe partea lor. Însă doar cine domină, poate revendica prețioasa pradă de pe corabie.” – au adăugat reprezentanţii cutia.ro

Fanii LEGO®

Fanii LEGO® vor avea parte şi ei de multă distracţie. În cadrul evenimentului, toţi prichindeii sunt invitaţi să construiască împreună cu mult îndrăgitele cărămizi.

Hobby Weekend va avea loc în perioada 8 – 9 iulie, între orele 15:00 – 19:00 şi se va desfăşura în Piaţeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.

 

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.