Heading for the Future: program gratuit pentru tinerii dornici să-și dezvolte competențe profesionale

de | | < 1 Minute

Heading for the Future

Una din provocările cu care se confruntă tinerii din ziua de azi este găsirea un job în domeniul lor de pregătire, din cauza lipsei experienței profesionale din momentul absolvirii. Ei bine, AIESEC în Cluj-Napoca are soluția: Heading for the Future.

Heading for the Future este un proiect destinat tinerilor din Cluj-Napoca, în special studenților. Participarea tinerilor în cadrul proiectului este gratuită, proiectul oferind traininguri și un mediu practic în care pot să își dezvolte abilitățile. Totodată, aceștia pot să se dezvolte și pe plan personal, în timp ce se fac prezenți pe piața muncii, prin networking.

Proiectul oferă mai multe beneficii, printre care:

  • Le permite tinerilor să experimenteze cum este să lucreze într-o companie #forreal timp de patru săptămâni alături de oameni cu experiență de la care vor putea învăța cele mai necesare și utile aptitudini profesionale relevante carierei lor;
  • Îi ajută pe tineri să își dezvolte capacitățile de leadership, public speaking și muncă în echipă, alături de multe alte soft skill-uri necesare pentru ceea ce presupune succesul în cariera lor;
  • Tinerii vor cunoaște oameni faini de la care vor învăța cum să fie eficienți și să aibă succes în carieră, dar și cum să se bucure de rezultate.

Fă primul pas în cariera ta, înscrie-te la Heading for the Future! -» https://bit.ly/inscrieriH4TF

Pagina evenimentului: https://bit.ly/EventPageH4TF


Comunicat de presă