„Happy New Sales”, cu promoții de până la 70%

de | | 2 Minute

„Happy New Sales”, cu promoții de până la 70%

Eşti gata de shopping? În prima lună a anului 2016, brandurile tale preferate din Iulius Mall Cluj se întrec în promoţii, care ajung şi până la 70%. Încalță-te comod, pentru că sigur vei petrece mult timp la cumpărături, în sezonul în care ţinutele în tendinţe, pantofii la modă, accesoriile şic sau seturile de răsfăţ sunt la oferte ispitoare.

Ianuarie este luna preferată a iubitorilor de shopping, pentru că la Iulius Mall Cluj sunt răsfățați cu promoții de nerefuzat. Garderoba pentru noul an poate fi înnoită cu piesele vestimentare la oferte de până la 70% de la H&M, Terranova și Bossini. Discounturi de până la 60% sunt la Time Out, Kenvelo și Lee Cooper. Prețuri înjumătățite propun magazinele Motivi, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Pimkie, Invidiauomo, Seroussi, Adam΄s by Secuiana, Bigotti, Guara, Mathilde, Penti, Mizar, Lace World și Giorgal. Zara, Stefanel și Louis Purple afișează promoții de până la 40%, iar oferte irezistibile sunt disponibile și în Stradivarius, Bershka, Gaastra, Michal Negrin, Guess by Marciano, Visions și în alte branduri din Iulius Mall Cluj.

Pentru cei care vor să înceapă noul an într-un mod dinamic, magazinele Nike, Kettler, Kix și Calcio Sport propun articole la jumătate de preţ, iar la „U” Cluj sunt promoţii de până la 40%.

Copiii îşi pot alege articole Coccodrillo și Divertis Shop cu până la 50% mai ieftine sau își pot completa colecţiile cu jucării de la Noriel, cu prețuri mai avantajoase cu până la 40%.

În luna ianuarie, magazinele de încălţăminte şi marochinărie au pregătit oferte de nerefuzat. Amely a tăiat până la 70 de procente din preţuri, Office Shoes le-a redus cu până la 60%, iar Benvenutti, cu până la 55%. Bata are promoții de până la 50%, iar Il Passo, Ecco Shoes și Otter, de până la 40%.

Sezonul promoțiilor a început și pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele. Sephora şi Marionnaud își așteaptă clienții cu discounturi de până la 70%, iar ofertele continuă la Melkior, Sole, Profihairshop și la celelalte branduri specializate.

Pasionaţii de bijuterii şi accesorii găsesc promoţii de până la 70% la Splend’or şi de până la 50% la Swarovski, Accessorize, Millefiori şi Edifice. Oferte sunt și la Teilor și Sabion.

Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj şi pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.