de | | 2 Minute

Goran Bregovic da startul!

Vremea mohorata de afara contribuie si ea, parca, la crearea unei stari de anticipatie specifica acestei perioade in Cluj. E perioada de liniste si calm dinaintea dezlantuirii festivalurilor si evenimentelor care fac din Cluj un oras atat de dinamic si de viu!

Iar luna aceasta incepe in forta, caci data de 5 mai ni-l aduce la Sala Sporturilor, in concert, pe Goran Bregovic care, alaturi de Wedding and Funeral Band, vrea sa ofere un nou tribut muzicii tiganesti si tuturor artistilor avand originea in aceasta etnie. O sursa de energie vie, Goran Bregovic aduce la Cluj multa originalitate si un show de neuitat!

Si pentru ca acest concert este pus in scena datorita celor de la Diesel Club, ne-am permis sa aruncam o privire in curtea renumitului club clujean si sa vedem ce surprize ne mai pregateste in perioada imediat urmatoare. Gazda a peste 300 de concerte si mii de petreceri memorabile de-a lungul timpului, Diesel se dovedeste a fi sursa inepuizabila de evenimente interesante si unice in mediul clujean.

Pe langa party-urile I Feel Good care, deja de ceva timp, se tin in mod regulat, saptamana aceasta, joi, suntem asteptati la teatru de club, la piesa ,,Doamne, ce balamuc!”, o comedie in regia lui Sorin Misiriantu, care ne incanta alaturi de Adrian Balint si Anca Lacusteanu.

DIESEL Noaptea Devoratorilor Publicitate clujUn eveniment cu totul special si cu siguranta asteptat de publicul clujean amator sau … devorator de spoturi publicitare este Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Evenimentul va avea loc vineri, 9 mai, la Casa de Cultura a Studentilor si vor rula, timp de 6 ore, peste 300 de spoturi. Prezentatorul noptii va fi Nicu Bendea!

In a doua jumatate a lunii mai, Diesel Club ne asteapta la Marele Bal Mascat Tiganesc: SATRA. Cel putin o data pe an, Diesel va fi decorat in stilul unui cort dintr-o satra, cu rufele atarnate la uscat afara, oalele pentru gatit, carute si tiganci care iti ghicesc in carti, in stele si-n cafea. Oaspetii vor fi onorati cu renumitele seminte de floarea-soarelui, prajite si sarate. Totul pe un fundal muzical exclusiv tiganesc, cu ritmuri din zona rusa, ungureasca, balcanica si, bineinteles, romaneasca. Fanfara Transilvania va onora balul!

Va mai spunem ca pe lista evenimentelor urmeaza concerte Directia 5 si Gabby Young and Other Animals si speram ca sunteti la fel de entuziasmati ca si noi la gandul ca un singur club din Cluj ne pregateste atat de multe surprize si evenimente frumoase!

Contact:
Piata Unirii 17.
Office: 0264/439043 si 0372/765432
Info bilete evenimente: 0731/099.000
Rezervari la club: 0737/300.300
Email [email protected]
Website: http://www.dieselclub.ro
https://www.facebook.com/dieselcluj