Golden Tulip Ana Dome Cluj, in topul celor mai apreciate hoteluri din tara!

de | | 2 Minute

Golden Tulip Ana Dome Cluj, in topul celor mai apreciate hoteluri din tara!

Pe langa varietatea obiectivelor turistice si primirea calduroasa pentru care sunt recunoscuti clujenii, Clujul se mai poate lauda si cu unitati de cazare care impresioneaza turistii din tara, dar si din strainatate. Cand vine vorba de dezvoltarea turismului, oportunitatile de cazare, confortul si facilitatile oferite de acestea reprezinta un aspect care nu poate fi neglijat.
Toti stim cat de mult conteaza un somn bun, o sedere agreabila si serviciile de calitate pe care le primim atunci cand ne cazam intr-un oras.

Putem fi linistiti insa, caci imaginea Clujului, din acest punct de vedere, este foarte bine reprezentata!

Cei care sunt familiari cu site-ul tripadvisor.com stiu ca in fiecare an, acesta intocmeste, pe baza review-urilor primite de la utilizatori, diverse topuri pentru fiecare tara, pe baza carora face ulterior o serie de recomandari.
In anul 2013, Golden Tulip Ana Dome (4 stele) a ocupat pozitia 9 in clasamentul celor mai bune 25 de unitati de cazare din Romania, detinand pozitia 1 in randul unitatilor de cazare clujene. In acelasi clasament a mai putut fi regasit Opera Plaza (5 stele) care a ocupat locul 18.
Evaluarile utilizatorilor in ceea ce priveste Golden Tulip Ana Dome variaza intre ,,excelent” si ,,foarte bun”, un utilizator scriind, de exemplu: ,,Hotelul e localizat in cea mai inalta zona a Clujului, ceea ce ofera o priveliste incredibila asupra orasului. Camerele sunt spatioase si foarte bine echipate. Buna conexiune wireless in intreg hotelul (doua access points la fiecare etaj) si un restaurant dragut. La 20 de minute de aeroport cu taxi, si 5-7 minute de centrul orasului”
Din 96 de review-uri, 46 au apreciat hotelul clujean ca fiind ,,excelent”, iar 41 ca ,,foarte bine”!

Tot in 2013, perioada 21-22 mai, in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul industriei ospitalitatii din tara noastra, Golden Tulip Ana Dome s-a clasat pe locul 2 la categoria Cel mai popular hotel al anului! Un alt premiu care nu face decat sa consolideze imaginea pozitiva a acestui hotel clujean, atat de apreciat de cei care ii trec pragul.

golden tulip ana dome cluj

Si pentru ca ne apropiem deja de sfarsitul lunii februarie, iar cei de la Trip Advisor au intocmit un nou top 25 al unitatilor de cazare din Romania pentru 2014, trebuie mentionat faptul ca hotelul Golden Tulip Ana Dome Cluj a reusit sa se claseze pe locul 23.

Reusita hotelului clujean, pentru doi ani la rand, de a obtine acest premiu de excelenta din partea Trip Advisor, este una remarcabila si imbucuratoare pentru Cluj. Tinand cont si de faptul ca Ana Dome (4 stele) a ,,concurat” cot la cot cu numeroase hoteluri de 5 stele, meritele sunt cu atat mai mari.

Cum spuneam si la inceput, Clujul reuseste sa ramana in top, sa ii surprinda placut pe cei care aleg sa ii treaca pragul si sa ofere calitate. Stau marturie review-urile utilizatorilor prestigiosului site Trip Advisor, precum si deciziile unei comisii formate din experti de top in domeniul industriei hoteliere si ospitaliere.

Iulia Marc
Redactor Cluj.com