Global Village la Cluj: o călătorie pe 7 continente în doar câteva ore | AIESEC Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

AIESEC Cluj-Napoca revine cu o nouă ediție Global Village!

În Cluj-Napoca, în fiecare sezon se desfășoară o mulțime de evenimente și proiecte, atât naționale cât și internaționale. Cu multă pasiune pentru voluntariat și idei inovative, Organizația Internațională de tineri, AIESEC în Cluj-Napoca revine în această iarnă cu o nouă ediție Global Village, pe 22 ianuarie, la Casino-ul din Parcul Central începând cu ora 17.00.

Cum ar fi să poți călători în întreaga lume? Ar însemna să pășești pe 7 continente diferite și să treci peste 195 de granițe. Cât de mari ar fi aceste distanțe? Dar întregul timp ce ar fi alocat?

Desfășurat atât în România cât și în alte țări în care organizația este prezentă, Global Village este un eveniment unde ai ocazia să interacționezi cu voluntari internaționali. Turcia, Brazilia, Portugalia, Hong Kong– ar însemna o întreagă călătorie să vizitezi toate aceste țări, dar pe 22 ianuarie, în doar câteva ore, poți să vezi câte o parte din fiecare, la evenimentul Global Village! Aruncă o privire prin ochii unui călător și resimte ce înseamnă diversitatea chiar acasă, în Cluj-Napoca.

“M-a atras foarte mult ideea de multiculturalism și am participat la eveniment fiind foarte curios să cunosc alți oameni din străinatate. Astfel am fost plăcut impresionat de o organizare atât de bună a echipei AIESEC Cluj-Napoca, o organizație calitativă, care reușește în fiecare an să desfășoare proiecte sociale cu impact, mai ales în rândul copiilor sau studenților. Pentru primă dată am învățat să dansez latino, am gustat bucate din Brazilia, Indonezia, Australia, Mexic și tot pentru prima dată am văzut cum se joacă scrima! Recomand tuturor acest eveniment, acolo poți să te încarci cu emoții pozitive, să te relaxezi și să cunoști atâta lume într-un singur loc, mai ales că e un eveniment gratuit.“ – Rahela Drimuș, participant la evenimentul Global Village din iarna 2017.

Mai multe informații găsiți în evenimentul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/2436946106530639/

Dacă doriți să vă înscrieți, o puteți face aici:
https://goo.gl/forms/sXzmMzWh8uNpKJZq2