de | | 2 Minute

Iti doresti sa areti superb vara aceasta si sa-ti antrenezi corpul printr-o metoda foarta interesanta? Vrei mai multa coordonare si rezistenta de la antrenamentul tau zilnic? Inseamna ca esti pregatita pentru GlideXpress!

Fiind un antrenament complex, GlideXpress iti pune in miscare grupele de muschi pe care nu le utilizezi zilnic. Cu GlideXpress corpul iti va fi mai tonifiat, perfect pregatit pentru o vara in costum de baie!

Discurile utilizate in cadrul antrenamentului GlideXpress se numara printre acele accesorii revolutionare care aduc nenumarate beneficii si schimbari corpului tau. Discurile au fost create de Mindy Mylrea si sunt confectionate din poliester. Exercitiile realizate imita miscarea de alunecare din schi si imbunatatesc astfel echilibrul, forta si rezistenta musculara, stabilitatea, coordonarea si gratia.

Asadar, discurile iti permit efectuarea unor miscari line, gratioase care vor ajuta la remodelarea si tonifierea intregului corp.
Utilizarea discurilor aduce un plus de intensitate si anduranta antrenamentului tau, crescand dificultatea exercitiilor obisnuite prin antrenarea mai multor grupe musculare;
Miscarile efectuate lent si precis, permit utilizatorului sa aiba un control mai bun asupra propriului corp. Cu fiecare miscare, muschii coapselor, fesele si cei ai abdomenului sunt antrenati pentru a topi grasimea, ajutandu-te astfel sa pierzi kilogramele nedorite si sa te bucuri de o silueta supla si tonifiata.

Printre beneficiile GlideXpress:

  • Incorporeaza intr-un singur antrenament exercitii pentru tonifiere, echilibru, flexibilitate, stabilitate si cardio;
  • Discurile pot fi pozitionate sub palme sau talpi pentru a oferi un antrenament complex;
  • Antrenamentul GliXpree contribuie la producerea de endorfine (hormonul fericirii), la cresterea oxigenarii si stimuleaza regenerarea tesuturilor, ajutand corpul sa ramana tanar si eliberat de stres;
  • Exercitiile sunt potrivite pentru orice nivel de antrenament;
  • Este un antrenament usor de invatat si foarte distractiv de efectuat!

Daca iti doresti un antrenament complex, care imbina utilul cu placutul, este posibil sa fi gasit arma ta secreta. Nu mai astepta, include chiar azi discurile in antrenamentul tau zilnic si te vei bucura de o schimbare sigura si eficienta!

http://www.sxp.ro/