Pregătește-ți ghiozdanul la Iulius Mall Cluj și câștigă trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort

de | | 2 Minute

Pregătește-ți ghiozdanul la Iulius Mall Cluj și câștigă trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort

Toamna a început, iar la Iulius Mall Cluj începem să numărăm „bobocii”. Vino să îți pregătești ghiozdanul pentru noul an școlar și poți câștiga premii precum: 10 excursii de trei zile în tabăra de echitație de la Wonderland Cluj Resort, vouchere la foodcourt sau gift card-uri la magazinele din mall!

Mai este puțin și începe școala, iar goana după rechizite și îmbrăcăminte a început. În perioada 7 – 20 septembrie 2020, cei care vin să își pregătească ghiozdanul la Iulius Mall Cluj sunt premiați.

Ca să fii printre cei 5.000 de câștigători, trebuie să urmezi niște pași simpli. După ce cumperi din magazine rechizite și haine pentru noul an școlar, în valoare de minimum 250 de lei, vino cu bonurile la centrul de premiere din Atrium!Aici câștigi instant gift card-uri la magazinul IPB sau vouchere la foodcourt. Pe lângă toate aceste premii primești gratuit un dezinfectant pentru mâini, oferit de Gerovital. Totodată, intri automat și în cursa pentru marele premiu: 10 excursii de trei zile la Wonderland Cluj Resort.

Îți dorești de foarte mult timp să înveți să călărești? Iulius Mall Cluj te ajută să îți îndeplinești visul! 10 norocoși vor merge în tabără la Wonderland Cluj Resort, unde își vor petrece timpul liber în compania celor mai nobile animale. Dacă ai între 7 și 26 de ani, vino la Iulius Mall Cluj, urmează pașii necesari și noi te trimitem în tabără. Pe lângă orele de echitație, vei avea parte de mai multe surprize și activități interesante, iar cât timp ești în tabără, masa este din partea noastră. Extragerea va avea loc pe 21 septembrie pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

 

Vino la Iulius Mall Cluj, pregătește-te pentru școală și lasă-te premiat!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca » aici.