Ghidul călătorului urban | Servicii hoteliere în Cluj | West City Hotel

de | | 4 Minute

Ghidul călătorului urban | Servicii hoteliere în Cluj | West City Hotel

Sunt oameni a căror viață se desfășoară alert: câteva zboruri săptămânale, multe escale, multe camere de hotel, experiențe pentru multe vieți de acum înainte. Între aceste secvențe derulate cu rapiditate, lucrurile care se memorează sunt legate de calitate și de confort, de experiențele trăite în locațiile în care ajungi.
Au fost ani în care camerele multor hoteluri ne-au devenit familiare. În acea perioadă ne-am cizelat și spiritul de observație și parametrii de analiză a unui sejur plăcut. Astfel, ceea ce definea o experiență reușită cu camera de hotel se referea la curățenie și confort.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Un etalon în Cluj

Deși ocaziile în care ne-am fi putut caza la un hotel din Cluj au lipsit, tangența cu aceste locații nu s-a pierdut, dimpotrivă, a fost întărită. Locația în care nu ajusesem până acum era West City Hotel. Așa că, într-o după-masă, ne-am programat o vizită la hotel, ca să ne facem o idee mai exactă despre ceea ce oferă. Așteptările au fost mari, dar și ceea ce am descoperit a fost pe măsura expectanțelor.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Caracterul unic al hotelului

Structurând principiul confortului și al calității într-un concept modern și versatil, West City Hotel s-a transformat într-un etalon pe piața hotelieră din Cluj. Adresându-se oamenilor de afaceri, fiind prin excelență un hotel business, acesta reușește să se facă remarcat prin serviciile de înaltă calitate pe care le asigură tuturor oaspeților care îi calcă pragul. Ceea ce îl face unic și special este chiar maniera în care și-a definit identitatea și atuurile.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Conceptul

West City Hotel a reușit să își formuleze individualitatea prin intermediul conceptului de ,,design hotel”, fiind primul hotel de acest fel din țară. Chiar de la recepție simți cum decorul interiorului devine parte integrantă din elementele care conferă oaspetului o senzație plăcută și colaborează pentru a-i asigura confortul. De asemenea, cele 101 camere – decorate în stiluri diferite – se vor plia pe personalitatea fiecărui vizitator. Senzația de ,,oraș în oraș” pe care o induce interiorul hotelului este conferită de maniera originală în care au fost proiectate holurile, sub forma unor alei urbane foarte stilate.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Amplasarea

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru un hotel este accesibilitatea. Situat chiar la intrarea în orașul Cluj-Napoca, pe partea de vest, pe DN60, West City Hotel reușește să stea departe de traficul din oraș, fiind totodată aproape de centrul urbei și de facilitățile oferite de acesta. Indiferent de momentul zilei, accesul spre hotel se realizează facil dinspre Oradea, iar proximitatea cu un centru comercial vor asigura un sejur lipsit de griji și de aglomerație.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Calitatea serviciilor

Încă de la intrarea în sala recepției recent renovată, decorul în culori calde, pastelate induce o plăcută senzație de puritate, de curățenie. După un tur al camerelor, impresia este întărită de aranjarea impecabilă a interioarelor.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Design și confort

Confortul este asigurat de îmbinarea serviciilor de calitate și standardelor înalte la care operează acest hotel. Astfel, un vegetarian va putea comanda un meniu adaptat pentru acest tip de alimentație, terasa spațioasă va asigura un plus de confort celor care doresc să servească micul dejun în aer liber, parcarea supravegheată video va spori sentimentul de siguranță, iar personalul amabil vă va face să vă doriți să reveniți aici, la West City Hotel.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Facilități business

Internetul de mare viteză, cele patru săli de conferință de dimensiuni diferite, cea de-a patra recent ,,inaugurată”, menite să se plieze pe orice tip de eveniment, restaurantul spațios și barul sunt elementele care individualizează acest hotel. Prin prisma acestor caracteristici, esențiale pentru o persoană aflată într-o călătorie de afaceri, West City Hotel își reafirmă calitatea de etalon pe acest segment de servicii.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

Un bonus pentru clujeni

În pofida faptul că ideea deplasării la un hotel ne duce automat cu gândul la călătorii, West City Hotel propune o alternativă interesantă pentru citadini. Astfel, atunci când dorești să încerci o experiență nouă, intimă, poți veni la restaurantul acestui hotel.

Meniul nou cu preparate din bucătăria internațională, vinuri bine alese și sortimentele de bere artizanală vor fi cu siguranță pe placul multor clujeni dornici să încerce și alte locații decât cele din centrul orașului.

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel

O a doua idee este surprinsă în mod plastic și sugestiv de motto-ul care întâmpină fiecare oaspete, la recepție:

,, WELCOME may all who enter as guests leave as FRIENDS”
Contact West City Hotel Cluj: 

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Floresti, Cluj
Telefon contact și rezervări: 0264 501 820
Email: [email protected]
Website: http://www.westcityhotel.ro/
Facebook: facebook.com/1WestCityHotel

Ghidul călătorului urban în Cluj West City Hotel