Florile în cutie: noua tendință care te va ajuta să impresionezi pe oricine

de | | 2 Minute

Florile în cutie: noua tendință care te va ajuta să impresionezi pe oricine

Buchetele de flori încântă simțurile, oferă multă bucurie și transformă orice încăpere imediat ce sunt așezate pe masă. Florile sunt o modalitate excelentă de a-ți exprima sentimentele, de a mulțumi cuiva sau de a îmbunătăți starea de spirit.

Un mod cu totul elegant de a oferi flori este sub formă unui aranjament într-o cutie elegantă, exclusivistă. Aceasta este cea mai recentă tendință floristică care cucerește inimile femeilor de pretutindeni și reprezintă o alternativă inedită de a dărui flori.

Ce sunt florile în cutie?

Cutia de flori nu este altceva decât un aranjament special, ce poate fi realizat din diferite tipuri de flori. Aceste cutii sunt umplute cu un burete floristic care ține plantele și le oferă apă. Este greu de spus de unde exact această idee – cel mai probabil au provenit din Asia și au câștigat rapid popularitate în întreaga lume.

Aceste tipuri de aranjamente sunt disponibile în cutii de diverse forme (pătrate, inimioare sau cilindrice), dar și în culori și dimensiuni diferite– poți cumpăra o cutie de flori cu doar câteva flori sau poți opta chiar pentru sute de fire de trandafiri in cutie. Cutia de flori este potrivita pentru diverse ocazii – zile de naștere, onomastică, botezuri, nunți. Arată frumos acasă, la birou, precum și la evenimente speciale.

De ce merită să dăruiești flori într-o cutie elegantă?

Florile proaspete într-o cutie sunt o idee populară de cadou pentru o persoană dragă. Un astfel de aranjament floral realizat cu grijă încântă cu eleganță și scoate în evidență ceea ce este mai frumos în florile vii – profunzimea culorii, delicatețea petalelor și un parfum minunat, subtil.

Aranjamentele florale în cutii elegante sunt impresionante și sunt perfecte pentru a fi oferite atât la ocazii speciale, cât și într-o zi obișnuită când vrei să transmiți cuiva drag că îți ceri iertare, îți este dor sau că o iubești. Un astfel de buchet de trandafiri într-o cutie, care va ajunge la persoana iubită prin intermediul serviciului de livrare flori la domiciliu va impresiona prin eleganță și rafinament și va reprezenta surpriza perfectă.

Cum să ai grijă de florile în cutie?

Nu necesita vază, schimbări zilnice de apă sau îngrijire specială. În aceste cutii, florile se așază într-un burete floristic înmuiat in preparate și substanțe nutritive adecvate, care prelungesc în mod eficient viața plantelor.

Cutiile sunt, de asemenea, convenabile, căci atunci când florile se ofilesc, cartonul elegant poate fi folosit pentru a depozita alte lucruri în el.


Articol publicitar