Weekend dedicat curioșilor, în Iulius Parc: Festivalul Științific ARGO

de | | 2 Minute

Weekend dedicat curioșilor, în Iulius Parc: Festivalul Științific ARGO

Dintotdeauna curiozitatea a stat la baza marilor descoperiri, iar dorința de a afla cum funcționează lumea unește comunitatea cercetătorilor de pe întreg mapamondul. Asociația Studenților Fizicieni vă invită la Festivalul Științific ARGO, care va avea loc în acest weekend, în Iulius Parc. Vino să descoperi secretele universului științific!

Weekend-dedicat-curiosilor-in-Iulius-Parc-Festivalul-Stiintific-ARGOO

Experimente cu azot lichid, gheață carbonică, magneți, dar și principii interesante din fizică vor fi prezentate publicului curios, sâmbătă și duminică, 29 – 30 aprilie 2023, în cadrul Festivalului Științific ARGO, organizat de asociația Studenților Fizicieni de la Universitatea Babeș-Bolyai. Evenimentul va avea loc în Iulius Parc, în intervalul orar 12.00 – 17.00. Cum pot fi „sparte” florile? Cum poți face un tunel aerodinamic folosind doar o pană și o mașină de fum? Sau cum poți crea tensiune artificială cu un pahar, tifon și un elastic? Vino împreună cu prietenii și familia la Festivalul Științific ARGO și veți afla toate răspunsurile! Efectul Leidenfrost, experimentul „robinet”, jocuri cu substanță fluorescentă, crushing cans, placa Chladni vor fi de asemenea prezentate celor prezenți în Iulius Parc.

Tot în acest final de săptămână, în zona culoarului H&M din Iulius Mall Cluj, iubitoarele de modă își pot completa ținutele de primăvară – vară cu genți care au design modern. Colecția propusă de Bag Expo reunește poșete elegante sau casual, genți sau rucsacuri pentru laptop, clutch-uri şi genţi de voiaj. Numeroase modele, clasice sau moderne, din piele naturală sau ecologică ori din material textil și într-o gamă variată de culori, le așteaptă pe doamnele și domnișoarele cochete.

Comunicat de presă