Festivalul reducerilor de vară de la Polus aduce bilete la festivalurile de muzică ale verii

de | | < 1 Minute

Festivalul reducerilor de vară de la Polus aduce bilete la festivalurile de muzică ale verii

Începând de astăzi cumpărăturile din Polus aduc bilete la festivalurile de muzică ale acestei veri. Până pe 3 august, centrul comercial din inima Transilvaniei, răsplăteşte zilnic fidelitatea clienţilor săi cu abonamente la Electric Castle şi Untold.

Vara asta aduce la Polus Festivalul Reducerilor de Vară. Pe lângă promoţiile speciale pregătite de magazine, în perioada 5 iulie – 3 august, clienţii centrului comercial vor fi răsplătiţi cu 50 de abonamente la Electric Castle şi 90 de abonamente la Untold.

Pentru a intra în cursa premiilor zilnice, toţi cei care fac cumpărături de minim 100 lei, din orice magazin al centrului comercial, nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de cumpărături, şi să-şi încerce norocul prin accesarea aplicaţiei de tip „slot machine” pe tabletele de la Biroul de Informaţii.
Activitatea promoţională este valabilă în perioada 05 iulie 2016, ora 08:00 AM – 3 august 2016, ora 10:00 PM. Premiile se vor acorda în limita a 5 premii /zi, în perioada 5-24 iulie şi 4 premii pe zi, în perioada 25 iulie – 3 august.

Mai multe detalii şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.poluscentercluj.ro.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea CBRE România.