Începe Internațional de Stand Up Comedy! Program show-uri

de | | 2 Minute

Pe 6 noiembrie începe Festivalul Internațional de Stand Up Comedy!

Din 2013, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy aduce zâmbete largi pe buzele oamenilor prin cele mai bune momente umoristice ale prezentului și a devenit un eveniment important în Cluj-Napoca. Festivalul crește de la an la an. În cei 6 ani peste 60.000 de spectatori ne-au trecut pragul, s-au bucurat și au râs cu lacrimi de prestațiile comedianților.

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy de anul acesta are loc la Casa de Cultură a Studenților, între 6-9 noiembrie. Ediția a VII-a aduce în fața iubitorilor de stand-up comedy 4 show-uri. Acestea for vi susținute de artiști renumiți: Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu, Nicu Bendea, Maria Popovici, Banciu, Mincu și mulți alții.

Ce ne așteaptă în acest an?

Festivalul International de Stand Up Comedy (1)

În prima zi, pe 6 noiembrie, se anunță o Seară de Maraton de senzație! Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu și Nicu Bendea te vor face să râzi copios într-o seară de maraton marca FISC. Show-ul de joi, pe 7 noiembrie, Stand Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu si Banciu, va fi o explozie de nebunie și râsete! Al treilea show, Seara de improvizații cu Obligo, Improvertiții și Improbabilii, care va avea loc pe 8 noiembrie, te va face să râzi copios, cu prestații create chiar în fața ochilor tăi! Un lucru e clar! Rămâi cu zâmbetul pe buze la un show de improvizații, așa cum nu ai mai văzut!

Festivalul International de Stand Up Comedy (1)

Show-ul care încheie Festivalul de anul acesta este English Comedy Night, care va avea loc pe 9 noiembrie. Unii din cei mai buni comedianți internaționali: Luca Cupani, Magdalena Zofia, Steve Hili, Victor Pătrășcan vor stârni o explozie de nebunie și râsete în limba engleză! Un lucru e clar! Festivalului Internațional de Comedy, FISC, e pregătit să aducă zâmbete largi pe buzele clujenilor!

fisc 2019

FISC, 6 ani de experiență

Din echipa FISC fac parte oameni care au acumulat 16 ani de experiență în stand-up comedy. În prezent, ei organizează evenimentul cu dăruire și cu aceeași pasiune. Nicu Bendea și Iancu Șerbănescu sunt doi membri ai trupei Comedica, înființată în anul 2004. Împreună și-au unit forțele pentru a coordona evenimentul.

Cumpără-ți biletele de pe www.entertix.ro.

Notă! Aceste show-uri sunt adresate exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Festivalul International de Stand Up Comedy (1)