Mera World Music 2021: festivalul revine în această vară în șură!

de | | 3 Minute

Festivalul în șură – Mera World Music 2021 – are loc între 29 iulie și 1 august și ne „vaccinează” pe toți cu muzică bună!

Festivalul în șură, Mera World Music 2021, este probabil singurul festival din Transilvania care poate fi realizat în acest an, pe timpul pandemiei, cu număr total de participanți. Organizatorii au pus în vânzare 1000 de bilete pentru iubitorii muzicii populare tradiționale și world music.

bilete mera world music 2021

Concerte Mera World Music 2021

Mera World Music 2021 - festival în șură

Programe adiționale

Organizatorii îi așteaptă și anul acesta pe cei mai mici în șura mică cu loc de joacă tradițional, pe cei curioși cu filme tematice, tururi, expoziții ghidate și povești, pe cei obosiți cu hamacuri într-o livada răcoroasă.

Iubitorii muzicii tradiționale din Țara Călatei sunt așteptați în a doua zi a festivalului, vineri (30 iulie 2021), la un concurs de primași din Țara Călatei.

Mera World Music hamac

BILETE Mera World Music 2021

Bilete, în număr limitat, se pot cumpăra pe pagina de web al festivalului www.meraworldmusic.ro.

  • Abonament de 4 zile – 169 lei
  • Bilet de o zi – 59 lei.

Biletele se vor scumpi din data de 15 iulie.

Cei mai mici de 12 ani pot participa la festival prin achiziționarea unui voucher de 15 lei, valoarea acestuia se poate consuma în cadrul festivalului.

Biletele cumpărate pentru festivalul din 2020 rămân valabile și anul acesta. Totodată, dacă cineva nu dorește să folosească biletul cumpărat în anul 2020, îl poate folosi la următorul festival care va putea fi organizat fără restricții, în cazul în care comunică această cerere către organizatori până pe 15 iulie 2021 pe [email protected].

Mera World Music 2021

COVID-19

INTRARE LA FESTIVAL

Participarea la festival este posibilă dacă la momentul preluării brățării:

a) prezinți adeverința de vaccinare mai veche de 10 zile și o legitimație oficială cu fotografie
b) prezinți rezultatul negativ nu mai vechi de 72 de ore al testului PCR și o legitimație oficială cu fotografie
c) prezinți adeverința prin care reiese că ai trecut de mai mult de 15 zile dar mai puțin de 90 de zile prin covid-19.

ALTE REGLEMENTĂRI

Condițiile participării la festival se vor adapta legislației în vigoare din data festivalului. Publicul festivalului va fi informat la timp.

Mera World Music 2021

PARTENERI

Partenerii principali profesionali ai programului sunt Hagyományok Háza, Hagyományok Háza din Transilvania și Fonó Budai Zeneház.
Partenerii instituționali ai programului sunt NKA, BGA, Agenția maghiară de turism, Primăria Baciu, EMMII, Csoóri Sándor Alap, Halmos Béla Program, Fundația Communitas și Asociația Festivalurilor Maghiare.

Să ne întâlnim în șură!

Facebook | Eveniment Facebook | Aftermovie 2019


Comunicat de presă
Fotografiile sunt realizate la edițiile anterioare ale festivalului.