Festivalul Chihlimbarului la Expomineralia la Iulius Mall

de | | < 1 Minute

Festivalul Chihlimbarului la Expomineralia la Iulius Mall

 

Pasionaţii de pietre preţioase şi semipreţioase primesc invitaţie la o nouă ediţie a Târgului Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPOMINERALIA. Până duminică, 9 noiembrie 2014, la parterul Iulius Mall Cluj este prezentată o colecţie impresionantă de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte realizate cu măiestrie, din minerale aparte.

Această ediţie a EXPOMINERALIA este dedicată chihlimbarului, piatra reprezentativă pentru luna noiembrie. Clienţii Iulius Mall pot admira şi cumpăra o gamă largă de bijuterii şi decoraţiuni realizate din „piatra norocului”, de la cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, până la copăcei decorativi şi figurine. La EXPOMINERALIA sunt prezentate peste 1.000 de articole din chihlimbar, pietrele provenind din ţări precum Polonia, Indonezia, Ucraina, Rusia şi România, printre puţinele zone în care se găseşte.

În funcţie de preferinţele lor, clienţii Iulius Mall găsesc la târg peste 150.000 de articole cu adevărat deosebite, realizate din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, aduse din 50 de ţări ale lumii. Obiectele, care fură privirea prin strălucirea şi rafinamentul lor, oferă un spectacol de forme şi culoare, într-o varietate de opţiuni pentru vizitatori. Cei interesaţi pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.