Festival al ceaiului chinezesc si competitii de squash la Iulius Mall

de | | 2 Minute

Festival al ceaiului chinezesc si competitii de squash la Iulius Mall

 

Iulius Mall Cluj a pregătit două evenimente deosebite pentru cei care doresc să îşi petreacă timpul liber în îndrăgita destinaţie de shopping. Festivalul Culturii Ceaiului Chinezesc şi finala Romanian Open Squash sunt propunerile Iulius Mall pentru clienţii săi.

Cei care îndrăgesc arta servirii ceaiului vor avea ocazia să participe la cea de-a patra ediţie a Festivalului Culturii Ceaiului Chinezesc, joi, 13 noiembrie 2014, de la ora 13.30. Pentru al patrulea an consecutiv, Iulius Mall şi Institutul Confucius din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca îi invită pe toţi cei interesaţi de cultura asiatică la un eveniment cu totul deosebit, dedicat ceremoniei ceaiului. Publicul va fi fascinat de tehnicile de preparare şi paşii pentru a savura pe deplin aroma licorii. Clienţii Iulius Mall vor degusta diferite tipuri de ceaiuri chinezeşti, iar cei interesaţi vor afla de la specialişti care sunt beneficiile lor terapeutice. Atmosfera asiatică va fi completată cu o expoziţie de carte tematică şi cu demonstraţii de jocuri tradiţionale chinezeşti. În plus, cei prezenţi vor descoperi care este corespondentul numelui lor în limba chineză şi cum pot realiza decoraţiuni prin arta tăieturilor în hârtie.

Pasionaţii de sport sunt aşteptaţi la Iulius Mall, în perioada 14 – 16 noiembrie, acolo unde se desfăşoară meciurile finale ale celui mai mare campionat naţional open de squash. 47 de finalişti au rămas în campionatul Romanian Open Squash după etapele locale, desfăşurate în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara. Pe parcursul celor trei zile de competiţii, sportivii vor concura în sistem eliminatoriu, ţelul lor fiind câştigarea trofeului şi a premiilor în valoare de 3.500 de dolari puse în joc. Jucătorii îşi vor demonstra calităţile pe un teren de squash mobil din sticlă, amplasat în Atriumul Iulius Mall Cluj. În afara meciurilor din competiţie, publicul va fi încântat cu demonstraţii de squash susţinute de sportivi de talie internaţională. Romanian Open Squash este organizat de Asociaţia Pro Squash România, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj, sub egida Federaţiei Române de Squash.