Fermierii bihoreni livrează fructe și legume sănătoase în toată țara!

de | | 2 Minute

Fermierii bihoreni livrează fructe și legume sănătoase în toată țara!

Proaspăt, ecologic și local – acestea sunt cele trei concepte simple și de bun simț de la care au pornit fermierii bihoreni când au inițiat proiectul Heritage Farms.

Vorbim despre produse „ca la bunica”, fără chimicale, fără pesticide sau insecticide, plante crescute local, produse coapte pe plantă și proaspăt culese în dimineața livrării – căci vestea bună e că Heritage Farms distribuie fructe și legume sănătoase în toată țara!

fermierii bihoreni heritage farms

Fermierii bihoreni care au grijă legumele, fructele și alimentele să ajungă în cea mai bună stare la cumpărător, nu sunt mulți, dar sunt implicați și țin cu adevărat ca produsele lor să fie curate, naturale. În proiect se implică familii din Apateu (familia Gabor și familia Fotea), Fegernicu Nou (familia Hercuț), Sălard (familia Miklos), Tinăud (familia Gheorghiaș) și Husasău de Criș (familia Cosma).

„Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor”.

Cei care doresc să încerce produsele Heritage Farms, își pot crea un cont AICI, adăugând în coșul de cumpărături virtual tot ceea ce își doresc să aibă în bucătărie. Siguranța faptului că fructele și legumele livrate ție au fost proaspăt culese, cu doar câteva ore înainte de expedierea comenzii, îți creează poftă de mâncare.

Fie că optezi pentru a cumpăra doar câteva produse, fie că preferi unul dintre coșurile cu produse de sezon sau pentru coșurile cu rețete, cu siguranță te vei putea bucura de fructe, legume și alimente bio, îngrijite și pregătite de către fermieri care își iubesc munca.

În Oradea, livrările se fac direct de către Heritage Farms, iar în toată țara prin curierat. Comenzile plasate în timpul săptămânii până la ora 22:00 se livrează în ziua următoare, de marți până vineri, urmând ca restul comenzilor plasate în intervalul vineri – orele 22:00 – și duminică – orele 22:00 -, să se livreze sau expedieze luni. Costul transportului, în funcție de valoare, poate fi gratuit sau 10 – 15 lei / comandă. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la birou sau la orice adresă indicată în momentul înregistrării comenzii. Plata se poate face online sau prin ramburs.

Acestea fiind scrise, nu mai rămâne decât să vă urăm poftă bună și să ne bucurăm că există astfel de proiecte în România!

Contact – Heritage Farms

Telefon: 0359 405 292
E-mail: [email protected]
Website
Facebook