4 factori de care trebuie să ții cont neapărat înainte de a alege o firmă de curățenie

de | | 2 Minute

De ce trebuie să ții cont înainte de a alege o firmă de curățenie?

În zilele acestea, există multe oferte de la companii de curățenie pe piață. Din ce în ce mai multe companii și persoane private decid să ofere servicii de curățenie și să stabilească o cooperare pe termen lung. Datorită faptului că există tot mai multe companii pe piață, trebuie să știi la ce să fii atent înainte de a face o alegere, pentru a nu regreta decizia și a fi mulțumit de serviciile oferite.

Opiniile pozitive în rândul prietenilor și pe internet

În primul rând, merită să întrebi prietenii și familia dacă au informații despre o firma de curatenie cluj de încredere și dovedită. Poți chiar să faci cercetări pe internet. Clienții mulțumiți oferă de obicei feedback pozitiv, care îți va oferi o imagine a activităților companiei. Merită, de asemenea, să citești recenziile disponibile pe forumuri și pe site-ul companiei de ale cărei servicii ești interesat. În acest fel, vei vedea cât de importanți sunt clienții în companie și ce comentarii pot avea.

Certificatele de companie și asigurarea

Înainte de a începe cooperarea cu o anumită companie care oferă servicii de curatenie, este foarte important să verifici dacă aceasta are o asigurare de răspundere civilă actuală. Este extrem de important în situațiile în care angajații îți deteriorează din greșeală proprietatea în timpul serviciului. Este extrem de important, mai ales atunci când compania curăță locurile în care ai echipamente și lucruri valoroase.

Servicii furnizate

Înainte de a stabili cooperarea, verifică oferta completă a companiei de curățenie. Adesea, pe lângă curățarea standard, poți alege să ți se spele covoare și tapițerii, geamurile, să se curețe după renovare sau după mutare. Dacă dorești să cooperezi cu o singură companie, merită ca oferta lor să fie suficient de bogată și să îndeplinească așteptările tale.

Echipamente și agenți de curățare

O companie profesională are echipamente de cea mai bună calitate. Dacă vrei o cooperare fructuoasă, verifică ce echipamente și agenți de curățare are la dispoziție compania. Trebuie să acorzi atenție echipamentelor în funcție de nevoile tale, inclusiv aspiratoare sau echipamente pentru spălarea tapițeriei.

Unora li se pare ciudat faptul că produsele de curățare joacă un rol atât de important. Acestea trebuie să fie certificate, eficiente și, mai presus de toate, sigure și inofensive. Acest lucru are un impact asupra curățării și întreținerii echipamentelor curățate.

Înainte de a începe cooperarea, merită să contactezi compania, să pui întrebări deranjante, să ceri detalii, să discuți termenii cooperării. Acest lucru te va ajuta să cunoști mai bine compania și să iei o decizie.


Articol publicitar