Fă-ți și tu un BCR City Card – emis gratuit, eliberat pe loc!

de | | < 1 Minute

Fă-ți și tu un BCR City Card – emis gratuit, eliberat pe loc!

Cluj-Napoca este primul oraș din țară în care s-a lansat BCR City Card – un card de debit cu funcție contactless care are multiple beneficii: cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking, cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber etc)!

Cine poate beneficia de BCR City Card?
Toate persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 – 30 de ani.

Unde și cum îți poți face cardul? 

  • BCR City Card este emis în mod gratuit, fiind eliberat pe loc pe baza actului de identitate, la toate unitățile BCR din Cluj-Napoca, precum și în centrele universitare importante din țară.
  • În cazul minorilor, pe lângă actul de identitate personal, este necesar ca aceștia să fie însoțiți de un părinte / reprezentant legal care să dețină asupra sa, de asemenea, actul de identitate.

Care sunt avantajele BCR City Card?
Cardul are peste 80 de parteneri care oferă deținătorilor de BCR City Card reduceri la serviciile/produsele oferite. Puteți consulta aici lista completă a comercianților parteneri.

Te provocăm să descoperi alături de noi Clujul altfel: mai dinamic, mai interactiv, mai avantajos! Cardul de debit BCR CITY CARD poate fi al tău imediat: grăbeşte-te şi solicită-l chiar acum!
Pentru detalii și alte informații: [email protected], 0264 546789