Fa si tu parte din echipa Hoia-Baciu Project!

de | | < 1 Minute

reBranding Hoia-Baciu Project

Acum poti sa faci parte din echipa Hoia-Baciu Project!

Hoia-Baciu Project, prin prisma obiectivului turistic pe care il are in vizor, este nu doar un proiect clujean cu mult potential turistic si recreativ, ci si un proiect international. Intr-un timp foarte scurt, Hoia-Baciu Project a reusit sa adune in jurul sau oameni interesati de padurea Hoia-Baciu nu doar din Cluj sau din tara, ci si din strainatate!

Astfel, voluntari din Mexic, Pakistan, Egipt, SUA si Romania lucreaza intens la dezvoltarea acestui proiect. Din luna august, Hoia-Baciu Proiect isi deschide bratele inspre noi potentiali voluntari si membri de echipa. Se cauta oameni pasionati, capabili sa investeasca suflet si energie in ceea ce fac.

hoia-baciu project

Daca esti pasionat de design, programare web, promovare online, editare foto-video si ghidaj, esti incurajat sa te alaturi echipei de voluntari!
Insa nu doar aceste domenii isi gasesc locul in grila de activitati si directii de dezvoltare din cadrul proiectului. Astfel, toti cei care au o pasiune pe care considera ca o pot valorifica, fie ca e vorba de poezie, sport, jocuri, educatie non-formala sau dans, sunt asteptati sa aplice ca voluntari printr-un e-mail la adresa [email protected], cu subiectul „Voluntar”.

Mailul trebuie să conțină: nume, prenume, varsta, telefon, precum si descrierea pasiunii (însoțită de ceva concret, precum un link de prezentare, imagini, filmări sau altele).