Eveniment inedit: Expoziție de vinuri din Ungaria la Cluj

de | | < 1 Minute

Eveniment inedit: Expoziție de vinuri din Ungaria la Cluj

 | Bilete disponibile online pe Ghid Local |

În data de 16 iunie, de la ora 15:00, Sala de Conferințe de la Hotel Platinia va găzdui un eveniment inedit, special pentru pasionații de vinuri și cultură vinicolă. Expoziția de vinuri Prestige Wines of Hungary la Cluj va avea loc cu prezența a 20 de crame de familie din Ungaria, membri ai asociației Pannon Bormíves Céh (Breasla producătorilor de vin Pannon) care reunește cele mai importante crame de familie din Ungaria.

? TasteHungary.com

Magistri Nobiles Vinorum Pannoniae a fost fondată în 1999 de zece crame faimoase din Ungaria, iar astăzi numără 34 de astfel de crame cu renume pentru viticultura ungară. Scopul principal al acestei asociații este de a crea, păstra și promova vinuri de calitate, dar și de a susține cultura consumului de vin.

Au ales anul acesta să-și expună vinurile la Cluj, unul din motivele cele mai importante fiind acela că la Cluj se regăsește un public larg, avizat, consumator de vinuri premium.

Și-au confirmat până acum prezența producători din zonele de prestigiu ale Ungariei, cum ar fi Tokaj, Villány, Szekszárd, Eger, Mátra, dar și un producător din Slovacia, Bott Frigyes. România va fi reprezentată și ea la expoziția de vinuri din 16 iunie de crama Balla Geza, reprezentantă a podgoriei Miniș, Arad.

Biletele online la eveniment sunt disponibile în exclusivitate pe platforma Ghid Local.

[foto sus: Photo Designed by Freepik]