Expoziția Cluj 70 – în pregătire la Galeria Quadro

de | | 2 Minute

Expoziția Cluj 70 – în pregătire la Galeria Quadro

Cluj-Napoca a fost declarat, în urmă cu doar câțiva ani, unul dintre orașele artistice ale viitorului, la nivel internațional. Pe lângă locurile dragi sufletului din oraș sau obiectivele turistice, în caz că te afli în vizită, relevantă pentru o experiență clujeană autentică este și viața cultural-artistică a orașului. Te provocăm să descoperi spațiile deosebite care promovează și găzduiesc arta clujeană, fie că vorbim de muzee, galerii de artă, instituții teatrale sau vechi fabrici transformate în spații artistice neconvenționale.

Expoziția Cluj 70 - în pregătire la Galeria Quadro

Oferind cel mai mare spațiu privat de expunere din centrul Clujului, Galeria Quadro a luat ființă în anul 2008. Galeria promovează arta contemporană românească și se angajează în recuperarea unor valori ale artei moderne din Transilvania. Periodic, iubitorii de artă se pot bucura de expozițiile organizate aici, precum pot și să achiziționeze lucrările disponibile în cadrul licitațiilor online organizate de Galeria Quadro.

Următoarea expoziție găzduită de Galeria Quadro este Cluj 70, o expoziție de pictură, sculptură și grafică ce reflectă arta clujeană prin perspectiva expozițiilor la nivel regional.

Urmăriți pagina de Facebook a Galeriei Quadro pentru a fi la curent cu pregătirile realizate și momentul deschiderii expoziției pentru public: facebook.com/galeria.quadro

Expoziția Cluj 70 - în pregătire la Galeria Quadro

Foto: Vizită la domnul Florin Maxa. În fundal, puteți observa picturile sale – „Protest” – din anul 1972.

Program: Ma – Sâ: 10:00–13:00; 14:00–18:00
Str. Napoca, nr. 2-4, etaj I., 64
Telefon: +40 264 431 105, +40 745 572 232
E-mail: [email protected]
Web: www.galeriaquadro.ro, www.quadroshop.ro