ExpoMedics 2019: începe târgul internațional de joburi în domeniul medical

de | | 3 Minute

Începe ExpoMedics 2019 – ediția de toamnă

Angajatori de renume din Europa ajung duminică, 27 octombrie, la Cluj, cu oferte de muncă în domeniul medical. ExpoMedics 2019, târg internațional de joburi în domeniul medical, se adresează cadrelor medicale, absolvenților facultăților de medicină sau ai școlilor postliceale sanitare, care își caută un loc de muncă în domeniu sau care doresc să se dezvolte profesional în spitale publice sau clinici private atât din țară, cât și din străinătate. 

ExpoMedics 2019

Interacțiune directă cu angajatorii la ExpoMedics 2019

Ediția de toamnă a târgului aduce numeroase oportunități de angajare, venite din partea a 14 companii din mai multe țări: România, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania,Belgia, Franța, Austria, Elveția, Emiratele Arabe Unite și Australia.

 

„Un beneficiu imediat pentru participanții la târg este reprezentat de posibilitatea de a compara oferte de muncă în timp real, din mai multe țări, pentru același tip de job sau pentru posturi similare. Candidații au astfel șansa de a lua decizii informate, analizând oferte variate.” – Simion Chiș, CEO & Co-Founder ExpoMedics 

Interacțiunea directă cu angajatorii implică șanse reale de angajare, târgul mizând nu doar pe o prezentare a ofertelor de muncă, cât și pe stabilirea unei legături profesionale între angajator și candidat. 

Cui se adresează târgul? 

Cu numeroase oportunități de angajare, locuri de muncă permanente sau pe o anume perioadă de timp, angajatorii caută: 

  • Medici (cu toate gradele și specialitățile);
  • Medici rezidenți;
  • Medici stomatologi;
  • Asistenți medicali;
  • Infirmieri;
  • Fizioterapeuți;
  • Moașe;
  • Studenți Medicină;
  • Alte cadre medicale. 
ExpoMedics 2019
Foto: ExpoMedics 2019 Cluj | ediția de primăvară

Medicii stomatologici – la mare căutare în rândul angajatorilor europeni 

Din rândul celor de mai sus, medicii stomatologi sunt la mare căutare în rândul angajatorilor din țări precum Olanda, Franța, Germania sau Belgia. Astfel, cei care doresc un loc de muncă în străinătate pe o astfel de poziție, se vor bucura de o paletă variată de oferte la ExpoMedics 2019. 

Oportunități de muncă disponibile și în România

Majoritatea locurilor de muncă disponibile la târgul internațional ExpoMedics 2019 sunt din alte țări. De altfel, o premieră a acestei ediții este dată de participarea unor angajatori din Elveția la târg, o reușită a organizatorilor, în contextul în care, în general, condițiile pentru obținerea unui loc de muncă în această țară sunt foarte stricte. 

Pe de altă parte, cei care doresc să își continue cariera medicală la noi în țară, se vor bucura de prezența la târg a uneia dintre cele mai prestigioase rețele private de sănătate din România » Regina Maria, care va veni cu oferte de muncă variate. 


ExpoMedics 2019 va avea loc duminică, 27 octombrie 2019, între orele 11:00 – 17:00, la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca. Pentru detalii » Eveniment Facebook | Website

Participarea la târg este GRATUITĂ, însă pentru a evita aglomerația și pentru o bună desfășurare, înregistrarea se face aici » expomedics.com/events/cluj-napoca


Despre ExpoMedics

Cu o experiență de peste 7 ani, ExpoMedics organizează târguri de recrutări pentru joburi în domeniul medical în întreaga Europa. Scopul evenimentelor este acela de a facilita procesul de cunoaștere dintre instituția medicală cu posturi libere și cadrele medicale în căutarea de noi oportunități în domeniu.