Clujul văzut prin ESC(apade): de unde achiziționăm experiențe locale?

de | | 4 Minute

Să testăm experiențe locale! | ESC(apade) din rutină | #ClujulExperiențial

Trăiește Clujul senzorial, bucură-te de experiențe locale. Odată cu experimentarea unui nou stil de viață, adaptarea la contextul social devine inevitabilă. Astfel că, importanța evadării din rutină nu doar că este o formă de a ne restabili echilibrul interior, ci una prin care creierul regăsește puterea de a se readapta de fiecare dată situațiilor noi. Despre ce vorbim? Despre o modalitate prin care experiențele pot fi o formă de a trăi, de a te dezvolta și de a te autocunoaște, dar care poate reprezenta și un cadou unic, memorabil care va îngloba emoții deosebite.

ESC

De unde cumpărăm experiențe locale?

În explorările noastre, ne bucurăm să întâlnim oameni deosebiți, cu idei inedite, care să contribuie la facilitarea accesului la anumite informații. ESC.rocks este o platformă care adună într-un singur loc servicii inedite. Cu alte cuvinte experiențe locale. Prin acestea, ni se deschid oportunități de a cunoaște noi universuri, de a ne însuși cunoștințe și deprinderi din diferite domenii de activitate. Practic, ESC a fost creat pentru a conecta oamenii. De a le da ocazia să cunoască comunitatea locală și să o experimenteze pe deplin. Și totodată e o modalitate de a promova oamenii #faini din jurul nostru.

Atelier Parfumerie

ESC.rocks – o lume pentru iubitorii de necunoscut

ESC.rocks oferă o alternativă de a-ți petrece timpul liber prin experiențe noi, diverse și captivante. Chiar dacă le vrei pentru tine sau cauți un cadou pentru cei dragi, vei găsi cu siguranță o ESCapadă care ți se potrivește: de la activități creative – precum ateliere de pictură, de cosmetice naturale sau parfumerie artizanală la activități în aer liber, de relaxare sau de adrenalină – observații astronomice sau zbor cu parapanta, la o incursiune în lumea aromelor – degustări de bere artizanală, cafea sau rom, până la hobby sau dezvoltare personală – atelier de auto-machiaj, sesiune de shopping cu un nutriționist, cursuri practice de limba germană.

Atelier Pictura ESC 2

Fiecare experiență e un prilej de a te descoperi. Pe tine, prin intermediul altora. E un mod de a evada din cotidian, de a-ți reîncărca bateriile și poate de a-ți testa limitele.

experiențe locale

Cumpără foarte ușor experiențe online

Fie că ești localnic, fie că ești turist, ESC reprezintă o alternativă rapidă și simplă de cumpărare a unor escapade. În fapt, ESC este un magazin online care îți pune la dispoziție experiențe locale. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a achiziționa o experiență sunt simpli:
1. Alegi experiența care ți-a stârnit interesul și o adaugi în coșul de cumpărături
2. Plătești experiența online cu ajutorul oricărui card bancar
3. Primești un voucher valabil 6 luni.

Voucherul nu este nominal, prin urmare îl poți folosi pentru tine, sau poate fi oferit cadou unei persoane dragi. Sau de ce nu, puteți să vă bucurați împreună de o ESCapadă, în funcție de experiența aleasă.

experiente locale

O platformă inovatoare – rezervă ușor, online

Partea inovativă a platformei e faptul că rezervarea experienței se face tot online, în doar 3 pași: activezi voucherul, completezi datele și soliciți data în care vrei să te bucuri de experiență. După îndeplinirea acestor pași, ți se va confirma rezervarea direct de către furnizorul serviciului ales. Eficiența acestui sistem este garantată.

Mai mult, după achiziționarea unei experiențe, echipa de la ESC îți va aminti constant de voucherul achiziționat, pentru ca odată achiziționată o experiență, să te bucuri din plin de ea.

atelier cosmetice naturale
O altă funcționalitate avantajoasă este faptul că poți oferi cadouri inedite foarte ușor. Orice experiență de pe site poate fi oferită cadou. Dacă nu știi sigur ce să alegi, poți să achiziționezi un card cadou, cu mesaj personalizat și chiar să programezi data în care vrei să fie trimis pe email sărbătoritului. E o opțiune care cu siguranță îi va scăpa pe mulți dintre voi de dureri de cap.

ESC(apadă) din activitățile cotidiene – tu ce faci după ce apeși ESC?

Povestea ESC provine din conștientizarea unor nevoi. În ziua de azi tindem din ce în ce mai mult să ne plafonăm și să ne suprasolicităm în viața de zi cu zi, așa că ideea de a-ți oferi clipe de răgaz prin care să te deconectezi de la rutină trebuie să fie o constantă în viața ta. De aceea, conștientizând aceste nevoi, Maria Oșorhean, fondatoarea platformei s-a decis să faciliteze accesul la experiențe locale:

”În urmă cu 1 an eu însămi am apăsat ESC și am început acest proiect. A fost una dintre cele mai mari provocări și totodată unul dintre cele mai faine lucruri pe care le-am făcut vreodată. Pe lângă provocările clasice alte tânărului antreprenor la început de drum – de cum faci management la timp, resurse și priorități – mai e provocarea unei idei noi. E despre cum convingi oamenii să ți se alăture în necunoscut. Noroc că e plin Clujul de oameni faini și deschiși la minte. Până la urmă ESC e despre oameni pentru oameni.” (Maria Oșorhean)

https://www.facebook.com/escfreakinrocks/videos/161357995319140/

Oferă-ți o escapadă. Ideea de a ne părăsi rutina zilnică și de a ne bucura de momente fie ele educative, recreaționale, fie care provin din pasiuni, doleanțe și curiozități trebuie încurajată. ESC ne îndeamnă la explorare și cunoaștere sub o formă de relaxare. ESC e despre alegeri, pasiuni, oameni, adrenalină și activități. Vânătorii de experiențe, curioșii sau pur și simplu cei care vor provocări și lucruri inedite pot consulta lista de experiențe propuse de ESC aici » www.esc.rocks

Date contact:

Mail: [email protected] | Telefon:0747219472
Website | Facebook | Instagram

https://www.facebook.com/escfreakinrocks/videos/2404652002932697/