Experienţa de 10 la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Experienţa de 10 la VIVO! Cluj-Napoca

Cu ocazia aniversării de 10 ani, centrul comercial din inima Transilvaniei le-a pregătit clienţilor săi un super concurs online. Toţi cei care urmăresc pagina de Facebook a centrului comercial şi ne transmit care este cea mai frumoasă experienţă petrecută la VIVO! Cluj-Napoca, pot câştiga unul dintre 10 carduri de cumpărături de câte 500 de lei fiecare.

Centrul comercial din inima Transilvaniei împlineşte anul acesta 10 ani de la inaugurare, iar cu această ocazie le-a pregătit clienţilor săi un super concurs.

10 carduri de cumpărături
În perioada 1-13 octombrie, toţi cei care intră pe pagina de Facebook a centrului comercial, lasă un comentariu la postarea de concurs cu cea mai frumoasă experienţă petrecută la VIVO! Cluj-Napoca, pot câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 10 carduri de cumpărături de câte 500 de lei fiecare.

Şi asta nu este tot, cei care se numără printre primii 20 de participanţi vor câştiga automat câte un voucher de cumpărături C&A – fiecare în valoare de 30 de lei şi în plus, primii 2000 de participanţi vor câştiga automat şi câte un voucher de discount oferit de TUI Travel Center!

Tragerea la sorţi pentru desemnarea celor 10 câştigători ai cardurilor de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare, va avea loc în data de 14 octombrie, la ora 14.00.

Mai multe detalii precum şi regulamentul de desfăşurare al concursului se găsesc pe www.vivo-cluj.com

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.