Premieră mondială la Cluj – Evgeni Plushenko va patina alături de fiul său la Kings on Ice

de | | 2 Minute

Premieră mondială: Evgeni Plushenko va patina alături de fiul său Alexander, în vârstă de 6 ani, la Kings On Ice, pe o compoziție special creată de celebrul violonist Edvin Marton

Celebrul patinator Evgeni Plushenko vine în premieră mondială, în România, la Kings On Ice, alături de fiul său, Alexander, în vârstă de 6 ani, cu cel mai impresionat show de patinaj artistic din lume! Momentul emoționant dintre cei doi va fi acompaniat de sunetele viorii Stradivarius, mânuite de „prințul viorii” Edvin Marton, într-o compoziție special creată pentru acest eveniment.

Cine este fiul său?

Alexander Plushenko, are doar 6 ani și este un adevărat magician pe gheață, asemenea tatălui! Tatăl său, Evgeni Plushenko, este cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion Mondial. Are la active cincizeci de premii printre care: trei Medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de cinci ori campion european, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Evgeni Plushenko

Ne despart doar câteva zile până la Kings On Ice, unul din cele mai așteptate evenimente din Cluj-Napoca. Un show plin de magie și pasiune, care îmbină patinajul artistic, coregrafiile și acrobațiile de nivelul olimpiadelor cu muzica live a celebrului violonist și compozitor Edvin Marton.

Alături de Evgeni Plushenko, invitații speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Oferă-le celor dragi de Moș Nicolae, mai mult decât un simplu cadou, ci o experiență la Kings On Ice!

De unde poți cumpăra bilete?

Biletele pot fi cumpărate de pe: entertix.ro sau de la Casa de Cultură a Studenților.
Ultimele bilete disponibile la preț de 212 lei se găsesc pe: entertix.ro.

Mai multe detalii pe Kings On Ice.
Eveniment realizat de: Spotlights – Events Creator.