Evenimente spectaculoase la Sala Polivalentă

de | | 2 Minute

Evenimente spectaculoase la Sala Polivalentă

Curg evenimentele în Sala Polivalentă, mai ales că anul acesta oraşul deține titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Vă invităm să fiţi alături de noi pentru un sfârşit de an spectaculoas în „bijuteria” Clujului.
Sezonul competițional la handbal a început, miercuri, 2 septembrie 2015, când echipa „U” Alexandrion a înregistrat prima victorie din Liga Naţională, împotriva fetelor de la Corona Brașov. În Sala Polivalentă vor putea fi aplaudate în această toamnă formaţia de baschet masculin „U”Banca Transilvania, candidată la titlul de campioană, dar şi echipele de handbal şi baschet masculin de la Universitatea, care joacă în eşalonul secund. Din punct de vedere sportiv, capul de afiș este însă meciul FedCup dintre România-Cehia, din februarie anul viitor, în care publicul clujean va avea ocazia să le vadă pe teren pe 4 jucătoare din Top 10 WTA, inclusiv Simona Halep. La aceste evenimente se mai adaugă concursuri de dans sportiv, competiții de karate, gale de MMA și meciuri ale echipelor naționale.
Printr-o programare strictă şi atentă a competiţiilor sportive și respectând contractele deja semnate, am reușit ca în zilele rămase libere să contractăm o serie de evenimente cultural-artistice de amploare. Luna septembrie a început cu Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa. The Red Army Choir, Orchestra & Ballet (Corul Armatei Roșii) va cuceri audiența de la Sala Polivalentă ClujNapoca, pe 21 septembrie, începând cu ora 19.00, într-un spectacol de dans și muzică spectaculos. Cuvântul „superstar” este insuficient pentru a descrie dimensiunile succesului mondial al italianului Eros Ramazzotti, care în 24 septembrie va urca pe scena sălii din Cluj. Octombrie este o lună plină de evenimente artistice și clujenii vor putea să îi vadă în 5 octombrie pe membrii trupei Pink Martini, iar în 10 octombrie, pe dansatorii irlandezi de la Lord of the Dance, cu o nouă și impresionantă reprezentație, Dangerous Games. După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley va veni în fața publicului clujean cu o nouă producție, rezultat al muncii sale de peste două decenii. În 11 octombrie, marele chitarist american Joe Satriani va performa la Cluj în cadrul turneului său european ”The Shockwave Tour”. La sfârșit de lună, Transilvania Music Event, cea mai mare retro-party din România, va umple încă o dată Sala Polivalentă. Tenorul spaniol José Carreras va concerta la Cluj în 29 noiembrie, cu şase zile înainte de a împlini 69 de ani. Decembrie este deschisă de un concert de muzică populară închinat memoriei realizatoarei TV Mărioara Murărescu, în 8 decembrie. La doar 2 zile distanță, dansatorii de la Fire of Anatolia vor urca pe scena din Sala Polivalentă, într-un spectacol incendiar, care nu va ţine cont de frigul de afară. Kings On Ice, cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume, vine la Cluj cu un spectacol de excepție în 18 decembrie 2015. Evenimentul inedit îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial. Regele absolut al gheții Evgheni Pluşenko, alături de Irina Slutskaya și celebrul violonist Edwin Marton, promit publicului român un show grandios de magie, acrobație și dans pe gheață.
Iar asta nu e tot. Eveniment unic în Cluj, DreamHack aduce în Capitala Europeană a Tineretului cei mai buni gameri din lume, iar fanii de jocuri pe calculator îi vor putea urmări la Sala Polivalentă începând cu data de 29 octombrie 2015. Târguri de cariere, burse ale locurilor de muncă și
conferințe internaționale (conferința JCI) întregesc calendarul evenimentelor excepţionale de la Sala Polivalentă.
Așteptăm cu nerăbdare să fim gazda atâtor evenimente importante pentru orașul nostru şi să vă avem printre oaspeţi.