Evenimente reușite cu Hotel Athos RMT!

de | | 2 Minute

Evenimente reușite cu Hotel Athos RMT!

Dorești să organizezi un eveniment deosebit într-un local dintr-o zonă exclusivistă din oraș, ferită de aglomerație?

Dorința ta poate deveni realitate la hotelul Athos RMT! Situat la câteva minute de centrul Clujului, pe strada Becaș nr. 42 , dar și de alte centre comerciale și obiective turistice, Hotel Athos RMT îți pune la dispoziție restaurantul elegant unde se organizează frecvent evenimente precum botezuri, nunți, petreceri corporate etc.

Hotelul Athos RMT este locația perfectă pentru a-ți primi invitații, deoarece se află într-o zonă rezidențială, ferită de aglomerația citadină.

Un eveniment reușește mai ales atunci când spațiul în care se desfășoară este prietenos și generos. Restaurantul hotelului îndeplinește ambele condiții amintite, gazdele știind să creeze atmosfera potrivită pentru fiecare eveniment în parte. Iar ca și spațiu este bine de știut că restaurantul Hotelului Athos RMT poate găzdui până la 90 de invitați indiferent dacă este vorba de petreceri speciale, de botezuri sau alte evenimente deosebite.

sala de nunți Hotel Athos Cluj (1)

De asemenea, preparatele de la restaurantul hotelului Athos RMT sunt delicioase, meniul fiind unul foarte variat. Fiți siguri că invitații se vor desfăta cu aromele și gusturile deosebite ale specialităților culinare din meniu.

La restaurantul hotelului Athos RMT, oaspeții vor fi primiți mereu într-o atmosferă plăcută și cu preparate culinare dintre cele mai gustoase.

Ambianța plăcută, decorul rafinat și eleganța întregului spațiu, fac din restaurant un loc ideal pentru pentru organizarea și desfășurarea unor evenimente deosebite.

Hotel Athos RMT este o gazdă excelentă nu numai în desfășurarea evenimentelor importante din viața oaspeților săi, dar și în cazul evenimentelor business sau corporate. Pentru astfel de evenimente este utilizată sala de conferințe care are o capacitate de maximum 57 de locuri. Sala este dotată modern cu video-proiector, ecran de proiecție, flipchard, internet Wi-Fi și aer condiționat.

Pentru evenimente reușite, apelează cu încredere la Hotel Athos RMT!